Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace Revitalizace sídliště na ulici Papírenská v Paskově

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace dle standardů služeb ČKAIT, na rozšíření parkovacích míst a revitalizaci sídliště Papírenská, včetně vyřízení stavebního povolení, a to na základě požadavků zadavatele a studie, která je přílohou zadávací dokumentace.
Finální podobě projektové dokumentace budou předcházet dvě veřejná projednání. Jejichž závěry budou po odsouhlasení zadavatelem v projektové dokumentaci zohledněny.
Při tvorbě projektové dokumentace bude budoucí dodavatel v maximální možné míře aplikovat enviromentální aspekty, například využívání recyklovaných materiálů, účelné nakládání s dešťovými vodami apod.
Uplatněné Enviromentální aspekty budou ekonomicky únosné, účelné a efektivní.
Projektová dokumentace bude zpracována v rozsahu vyhlášky 169/2016 Sb., o stanovení rozsahu dokumentace veřejné zakázky na stavební práce a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, v platném a účinném znění. Projektová dokumentace musí být zpracována v souladu s § 36 odst. 1 a § 89 odst. 5 a 6 ZZVZ.
Součástí předmětu veřejné zakázky je:
a) doložení dokladů o projednání s orgány státní správy včetně prověření majetkoprávních vztahů, stanovisek, souhlasů, popřípadě rozhodnutí dotčených orgánů státní správy předepsané zvláštními právními předpisy;
b) zapracování připomínek a rozhodnutí do projektové dokumentace, bude-li to dle povahy předmětu veřejné zakázky vyžadováno;
c) poskytnutí součinnosti zpracovatele dokumentace zadavateli při zadávání veřejné zakázky na realizaci předmětné stavby (zejména zajištění návrhu odpovědí na žádosti zájemců o vysvětlení zadávací dokumentace ve vazbě na zpracovanou projektovou dokumentaci a případné navazující doplnění či zpřesnění zpracované projektové dokumentace);
d) provádění autorského dozoru při realizaci stavby na základě ověřené projektové dokumentace;
e) poskytnutí licence ke zpracované projektové dokumentaci, a to na celou dobu trvání ochrany majetkových práv plynoucích z autorství vybraného dodavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.05.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.06.2021