Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace pro využití fotovoltaiky na střechách budov ZŠ Dětmarovice, DPS č. p. 670, Domova pro seniory U Kaple, MŠ Koukolná, obecního úřadu a Dělnického domu

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71321000-4 - Technické projekty pro mechanické a elektrické instalace budov,
71321100-5 - Hospodárnost budov
Popis:

Vyzýváme Vás k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu pod názvem " Zpracování projektové dokumentace pro využití fotovoltaiky na střechách budov ZŠ Dětmarovice, DPS č. p. 670, Domova pro seniory U Kaple, MŠ Koukolná, obecního úřadu a Dělnického domu"
Předmětem plnění této zakázky malého rozsahu je zpracování projektové dokumentace provedení stavby (DPS)
pro využití fotovoltaiky na střechách výše uvedených obecních budov. Jedná se o návrh optimálního řešení zdroje fotovoltaické energie s přihlédnutím k běžné úrovně spotřeby za běžného provozu budovy včetně bateriového uložiště pro nadbytečnou energii. Předpokládá se rovněž i odprodej nevyužité energie do rozvodné sítě.
Projekt bude zpracován v plném rozsahu s ohledem na platné ČSN, stavební zákon 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s obecně technickými požadavky na výstavbu a v souladu s podmínkami distributora elektrické energie (ČEZ). Zároveň budou v rámci činnosti projektu zahrnuty veškeré další práce a činnosti, které budou spojeny se zpracováním projektové dokumentace a vyplynou
ze stanovisek dotčených orgánů a správců inženýrských sítí, případně z jiných provedených průzkumů a posudků (statický posudek, vyjádření HZS, KZS, plán BOZP atd.). Projektová dokumentace bude mít veškeré náležitosti k získání dotace. V případě většího výkonu bude zpracována i projektová dokumentace pro stavební povolení.
Každá budova bude mít zvlášť samostatnou projektovou dokumentaci včetně položkového rozpočtu zpracovanou v 6 vyhotoveních v tištěné formě a jednou na CD ve formátu dwg, doc, xls. a pdf.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.02.2022