Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení ve stupni DPS + DSP na stavbu: „Fotovoltaické elektrárny na vybraných městských objektech – školní jídelna, základní škola, MŠ u Lesíku – Nové Strašecí

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyStavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
71321100-5 - Hospodárnost budov,
71321200-6 - Projektování topných systémů,
71321300-7 - Poradenství v oblasti domovních instalací
Popis:

Vypracování jednostupňové projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení a pro provedení stavby (DSP a DPS) „Fotovoltaické elektrárny na městských objektech – školní jídelna, základní škola, MŠ u Lesíku“, včetně soupisu prací s výkazem výměr a oceněného soupisu prací s výkazem výměr (rozpočtu) v cenové soustavě URS nebo RTS.
Vypracování odborných posudků dle § 4, odst. 3, zákona č. 388/1991 Sb. o Fondu, ve znění pozdějších předpisů, kterým je Energetický posudek dle vyhlášky č. 141/2021 Sb. o energetickém posudku a o údajích vedených v Systému monitoringu spotřeby energie, zpracovaný energetickým specialistou s příslušným oprávněním podle zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, v platném znění.

Rozsah požadovaných prací:
Vypracování návrhu stavebně technického řešení, včetně 2 koordinačních schůzek (v kanceláři odboru investic MěÚ) v průběhu zpracování návrhu, včetně inženýrské činnosti spojené s projednáním návrhu stavebně technického řešení u dotčených orgánů a správců či vlastníků sítí technické infrastruktury, zapracování případných připomínek objednatele, a po schválení stavebně technického řešení objednatelem:
1) Vypracování jednostupňové projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení a pro provedení stavby (DSP a DPS) „Fotovoltaické elektrárny na městských objektech – školní jídelna, základní škola, MŠ u Lesíku“, včetně soupisu prací s výkazem výměr a oceněného soupisu prací s výkazem výměr (rozpočtu) v cenové soustavě URS nebo RTS. Dále pak vypracování odborných posudků dle § 4, odst. 3, zákona č. 388/1991 Sb. o Fondu, ve znění pozdějších předpisů, kterým je Energetický posudek dle vyhlášky č. 141/2021 Sb. o energetickém posudku a o údajích vedených v Systému monitoringu spotřeby energie, zpracovaný energetickým specialistou s příslušným oprávněním podle zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, v platném znění.
2) Projednání vypracované projektové dokumentace a stavebního povolení s dotčenými orgány, a správci či vlastníky sítí technické infrastruktury, včetně související inženýrské činnosti a opatření kladných stanovisek, vyjádření, souhlasů či správních rozhodnutí dotčených orgánů a správců či vlastníků sítí technické infrastruktury k projektové dokumentaci ve stupni DSP a DPS. Vlastní žádosti o povolení staveb (jednotlivých částí) bude podávat zadavatel.
3) Součástí předmětu díla je i provedení nezbytných stavebně technických, technologických a statických průzkumů, případně geodetického zaměření stávajícího stavu – polohopis, výškopis v rozsahu potřebnosti pro předmět veřejné zakázky, fotodokumentace stávajícího stavu, pro potřeby vypracování požadované projektové dokumentace. Jednostupňová projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení DSP a pro provedení stavby DPS bude zpracována v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb. o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (stavební zákon), a v souladu s příslušnými prováděcími předpisy k nim, vymezujícími rozsah a způsob provedení předmětné projektové dokumentace (zejména vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.). Požadovaná dokumentace bude současně zpracována v souladu s požadavky ostatních zákonných předpisů právního řádu ČR, týkajících se předmětu veřejné zakázky, zejména se jedná o hygienické požadavky, požární předpisy, požadavky na bezpečné užívání stavby, bezpečnost silniční dopravy apod.
4) Podání žádosti o připojení (ČEZ Distribuce, a.s.).

Další požadavky na požadovanou projektovou dokumentaci:
a) Návrh stavebně technického řešení bude zpracován ve 3 tištěných paré + 1 x v elektronické podobě ve standardních formátech SW SW AutoCad, MS Word, MS Exel, a Adobe Reader.
b) Jednostupňová projektová dokumentace pro vydání stavebního povolení a pro provedení stavby (DSP a DPS) „Fotovoltaické elektrárny na městských objektech – školní jídelna, základní škola, MŠ u Lesíku“, včetně soupisu prací s výkazem výměr a oceněného soupisu prací s výkazem výměr (rozpočtu), bude zpracována v 6 tištěných paré + 1 x v elektronické podobě ve standardních formátech SW SW AutoCad, MS Word, MS Exel, a Adobe Reader (dle typů jednotlivých částí PD) a to pro fotovoltaickou elektrárnu samostatně (nemovistost). Každé požadované paré předmětné projektové dokumentace (6 ks) bude obsahovat samostatné části pro jednotlivé objekty – samostatnou část pro školní jídelnu, samostatnou část pro základní školu a samostatnou část pro MŠ U Lesíku, a to včetně soupisu prací s výkazem výměr a oceněného položkového rozpočtu.
c) Geodetického zaměření stávajícího stavu – polohopis a výškopis (bude-li se provádět), fotodokumentace stávajícího stavu pro potřeby vypracování požadované projektové dokumentace stanoviska, vyjádření, souhlasy, správní rozhodnutí apod., opatřená v rámci inženýrské činnosti k žádosti o vydání rozhodnutí o povolení stavby, včetně všech příloh, budou objednateli předána ve 2 tištěných paré + 1 x v elektronické podobě ve standardních formátech SW MS Word, MS Exel, a Adobe Reader a to pro fotovoltaickou elektrárnu samostatně (nemovistost).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.11.2023