Veřená zakázka

Zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení „Cyklistická stezka okolo vodní nádrže Žermanice – úsek Lučina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Ostatní
CPV kódy:
71322500-6 - Technické projekty pro dopravní instalace
Popis:

Zadavatel má zájem realizovat cyklistickou stezku okolo Žermanické přehrady.
Předmětem výzvy je zajištění dodávky následujících služeb spojených s přípravou investiční akce „Zpracování projektové dokumentace pro stavební povolení „Cyklistická stezka okolo vodní nádrže Žermanice – úsek Lučina“.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průzkumné a projektové práce a příslušná související inženýrská činnost pro vybudování cyklostezky na základě dokumentace pro územní řízení projektu „Cyklistická stezka okolo vodní nádrže Žermanice“, zpracované firmou LINEPLAN s.r.o., Ing. Čechem pod názvem „Cyklistická stezka okolo vodní nádrže Žermanice“ v březnu 2009 (dále jen Dokumentace pro územní rozhodnutí).

Pro tuto stavbu bylo vydáno územní rozhodnutí o umístění stavby Magistrátem města Frýdku – Místku dne 17.3.2010 pod č.j. MMFM 71641 /2009, včetně prodloužení platnosti rozhodnutím MMFM 127255/2012 ze dne 8.11.2012, MMFM 90909/2014 ze dne 4.8.2014 a MMFM 1301/2017 ze dne 3.1.2017.

Konkrétně se jedná o zajištění dodávky průzkumných a projektových prací v tomto rozsahu :

a) Polohopisné a výškopisné zaměření zájmového území v souřadnicovém systému JTSK a výškopisném systému Bpv;
b) Inženýrsko-geologické průzkumy;
c) Vypracování dokumentace pro stavební povolení (dále DSP) v rozsahu a obsahu dle přílohy č. 4 vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb (v případě dopravních staveb dle vyhlášky č. 146/2008 Sb., o rozsahu a obsahu projektové dokumentace dopravních staveb) včetně výkonu inženýrské činnosti k obstarání příslušného pravomocného stavebního povolení v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu v platném znění, resp. k obstarání příslušného povolení či souhlasu podle zvláštních právních předpisů (např. dle zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů – vodní zákon, v platném znění). Zhotovitel dokumentace dále zpracuje a předloží objednateli jako samostatnou součást plnění oceněný položkový rozpočet pro účely stanovení předpokládané hodnoty budoucí veřejné zakázky na stavební práce. Součástí této dokumentace bude též soupis stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr (§ 92 odst. 1 písm. b) zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek). Předmět budoucího díla navrženého k realizaci bude zhotovitelem rovněž vymezen prostřednictvím klasifikace zboží, služeb a stavebních prací (CPV). Součástí této části zakázky bude stanovení technických podmínek, termínů aj. pro vyhlášení veřejné zakázky k realizaci stavby.
Součástí zpracované dokumentace bude dokumentace pro provádění stavby, dle dané vyhlášky, která bude podrobně specifikovat celou stavbu, včetně detailů jednotlivých prvků liniové stavby. Prováděcí dokumentace bude sloužit jako podklad pro realizaci zakázky a zadávací řízení k realizaci stavby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.03.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.04.2017