Veřená zakázka

Zpracování lesní hospodářské osnovy Skuteč pro zařizovací obvod Skuteč s platností od 1. 1. 2023 do 31. 12. 2032

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zemědělství, lesnictví a krajinářství
CPV kódy:
77200000-2 - Služby v oblasti lesnictví
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zpracování lesní hospodářské osnovy Skuteč (dále jen „LHO Skuteč“) ve smyslu ust. § 25 odst. 1 zákona č. 289/1995 Sb. o lesích a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „lesní zákon“), pro zařizovací obvod Skuteč vymezený příslušnými katastrálními územími.
LHO Skuteč bude zpracována na období platnosti 1.1.2023 – 31.12.2032 pro zjištění stavu lesa a pro výkon státní správy lesů pro všechny lesy o výměře menší než 50 ha ve vlastnictví fyzických a právnických osob, pokud pro ně není zpracován lesní hospodářský plán.

LHO Skuteč bude zhotovena pro pozemky s druhem pozemku podle katastru nemovitostí „lesní pozemek“ a pozemky jiných druhů s typem ochrany „pozemek určený k plnění funkcí lesa“. LHO Skuteč bude zpracována výhradně pro jednotlivé vlastníky, sdružené porosty mohou být vytvářeny pouze se souhlasem zadavatele, a to jen v odůvodněných případech, pokud nebude možné provést grafickou identifikaci parcel. Vlastníkem se pro účel zpracování LHO Skuteč rozumí vlastník nebo skupina spoluvlastníků definovaná listem vlastnictví. Vlastnické hranice budou tvořit minimálně porostní hranici. Vylišeny budou všechny jednotky rozdělení lesa (oddělení, dílce, porosty, porostní skupiny a etáže).
Celková výměra pozemků určených k plnění funkcí lesa (dále jen „PUPFL“) zařazených do zařizovacího obvodu Skuteč bude zadavatelem upřesněna po dokončení identifikace pozemků jednotlivých vlastníků, nejpozději však do doby počátku plnění zakázky. Podle předběžných údajů bude tato výměra činit přibližně 1 440 ha.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.11.2021