Veřená zakázka

ZOO Olomouc - zajištění ostrahy areálu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Olomoucký kraj
Kategorie:
Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
79713000-5 - Strážní služby
Popis:

Zoologická zahrada Olomouc, příspěvková organizace (dále jen „zadavatel“ nebo „objednatel“) vyzývá dodavatele k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném režimu dle § 129 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“) s níže uvedenou specifikací.
Zadavatel si jako druh zadávacího řízení zvolil zjednodušené podlimitní řízení dle § 53 ZZVZ a zadávací řízení bude probíhat analogicky s tímto zadávacím řízením.
Zadavatele zastupuje v řízení v souladu s ustanovením § 43 ZZVZ osoba zastupující zadavatele na základě uzavřené příkazní smlouvy č. OI-IP/PRI/003444/2023/Val a udělené plné moci (dále jen „zastupující zadavatel“).

Předmětem této veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je poskytnutí služeb spojených s ostrahou areálu Zoologické zahrady Olomouc. Ostrahu majetku a osob bude dodavatel provádět svými zaměstnanci, s nimiž má sjednán pracovněprávní vztah dle pracovněprávních předpisů, a kteří splňují veškeré podmínky stanovené obecně závaznými právními předpisy pro výkon činností sjednaných ve smlouvě (dále jen „pracovníci ostrahy“), a to zejména následujícím způsobem:
a) prováděním ostrahy na pevném stanovišti, kterým je vrátnice umístěná v prostorách hlavního vstupu a vjezdu do sídla podniku objednatele prováděná dodavatelem jedním pracovníkem ostrahy nepřetržitě po všechny dny v roce po dobu 24 hodin denně, a vzdálený dohled parkovišť.

b) a dále prováděním ostrahy pravidelnou obchůzkou vymezených prostor podniku objednatele jedním pracovníkem ostrahy po všechny dny v roce v noční době od 18:00 hodin do 06:00 hodin, a to s obchůzkami konanými ve všech těchto prostorách nejméně 6x denně; trasu obchůzek osadí zhotovitel kontrolními čipy a pracovník ostrahy označuje svůj pohyb při obchůzce snímačem na každém kontrolním čipu.

Bližší specifikace předmětu plnění je obsahem příslušných částí zadávací dokumentace (dále jen „ZD“), zejména v přílohách „Povinnosti ostrahy v areálu ZOO Olomouc“ a „Smlouva o ostraze majetku a osob“ (dále také jen „smlouva“).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.03.2024