Veřená zakázka

Znojemské strojírny - růst konkurenceschopnosti v Průmyslu 4.0 - technologické vybavení 1

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42621100-6 - CNC soustruhy,
42997300-4 - Průmyslové roboty
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka technického vybavení: část 1) CNC Soustruh s horní hlavou s poháněnými nástroji vybavenou osou Y, dolní hlavou s poháněnými nástroji a dvěma vřeteny včetně příslušenství, část 2) Robotická autonomní univerzální buňka včetně příslušenství.

Dodávka zahrnuje předmětné technologické vybavení s příslušenstvím, řídicím softwarem, dopravou na místo realizace zakázky, instalací a oživením tamtéž a zaškolením obsluhy. Poptávané plnění musí být kompatibilní se stávajícími systémy zadavatele. Tam, kde je odkazováno na konkrétní předmět, nevede toto ke zvýhodnění určitých výrobků nebo dodavatelů, nebo naopak jejich vyloučení. Tato skutečnost vychází z požadavku zadavatele, že tam, kde by bylo nabízené plnění nekompatibilní s již používanými zařízeními či systémy, by jeho přizpůsobení provozu zadavatele působilo mimořádné obtíže. Podrobný popis předmětu zakázky je specifikován v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Zadavatel nepřipouští variantní řešení nabídky, připouští se dílčí plnění předmětu zakázky.

Předpokládaná hodnota zakázky činí celkem 9 700 000,- Kč bez DPH.
Zadavatel upozorňuje, že se nejedná o zadávací řízení dle Zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dle § 2 e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů, uchazeči akceptují i bez výslovného uvedení ve smluvní dokumentaci, že vybraný dodavatel je osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly. Nabídku podávejte v českém jazyce.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.05.2018