Veřená zakázka

ZLEPŠENÍ INFORMAČNĚ TECHNOLOGIECKÉ PODPORY ROZHODOVACÍCH PROCESŮ VE FIRMĚ SVS, spol. s r.o.“ – ROZŠÍŘENÍ INFORMAČNÍHO SYSTÉMU VČETNĚ SOUVISEJÍCÍCH PERIFERIÍ

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42960000-3 - Velicí a řídicí systémy, tiskařská a grafická zařízení, kancelářské automatizační zařízení a zařízení na zpracování dat,
48810000-9 - Informační systémy
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky výběr dodavatele (účastníka), který zajistí řádné a včasné plnění předmětu této části veřejné zakázky spočívající v rozšíření informačního systému včetně souvisejících periferií pro sběr dat (čtečky QR kódů + terminálů ke strojům) a IT nadstavby pro realizaci důležité fáze procesu digitální transformace a možnosti dalšího rozvoje dle požadavků zadavatele.
Jedná se o rozšíření stávajícího informačního systému BYZNYS o nové funkce (moduly) pro plánování výroby, automatickou kalkulaci zakázek a skladové hospodářství, a to v rámci modulů:
Softwarové rozšíření IS – Modul skladového hospodářství
Softwarové rozšíření IS – Modul výroba
Softwarové rozšíření IS – Modul kalkulace
Cloudové služby využité k zajištění projektu
Bezpečnost – komunikace a přenos výrobních dat
Bezpečnost – ochrana ztráty výrobních dat
PC terminál a čtečky QP kódů
(dále také společně jako „Rozšíření IS“)

Dále je předmětem této veřejné zakázky poskytnutí následujících služeb souvisejících s Rozšířením IS:
ZÁRUKA ZA JAKOST, tj. garance, že po dobu běhu záruční lhůty bude dodávaný informační systém způsobilý k použití pro svůj obvyklý účel a zachová si požadované funkční, technické a technologické vlastnosti včetně užitných parametrů a vlastností, a dále garance odstranění vad, které se v rámci předmětného informačním systému vyskytnou v záruční době ve smyslu poskytnuté záruky za jakost.

Bližší specifikace předmětu této veřejné zakázky je uvedena v jednotlivých Přílohách příslušné Zadávací dokumentace, tj. konkrétně v Příloze č. 1a) - Charakteristika technologie (Rozšíření IS) - ROZŠÍŘENÍ PODNIKOVÉHO SYSTÉMU VČETNĚ SOUVISEJÍCÍCH PERIFERI a v Příloze 1b) – Dokumentace API rozhraní stávajícího informačního systému BYZNYS. Podrobný rozsah plnění této veřejné zakázky je dále uveden v Příloze č. 2 - Soupis dodávek technologie (Rozšíření IS) - ROZŠÍŘENÍ PODNIKOVÉHO SYSTÉMU VČETNĚ SOUVISEJÍCÍCH PERIFERIÍ.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.07.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.08.2022