Veřená zakázka

Zkvalitnění interního systému – rozšíření možností podnikového IS

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Předmětem plnění této zakázky je realizace dílčího opatření akce „Investice do provozu“, a to konkrétně provedení rozšíření funkcionalit stávajícího informačního systému zadavatele. Konkrétně je předmětem zakázky:
- Rozšíření možnosti podnikového informačního systému o evidenci volně editovatelných parametrů ovlivňujících výběr dodavatele dle kvality dodávaných jatečních kusů s možností modifikace a doplnění sledovaných kritérií za účelem zkvalitnění vypovídajících hodnot této evidence.
- Úprava systému výkupu jatečních kusů s možností vyřazení kusu na „veterinární smyčku“ za účelem detailního veterinárního posouzení.
- Rozšíření sytému o pokračování nákupní procedury u těchto kusů až po detailním posouzení pracovníkem SVS
- Rozšíření funkcionalit systému za účelem urychlení vyhledání a dosledovatelnosti původu masa
- Rozšíření systému o sledování a evidenci hodnot vypovídajících či přímo ovlivňujících kvalitu skladovaného / expedovaného masa

V současné době využívá zadavatel pro řízení podniku Informační systém v podobě ERP systému vytvořeného v JAVA technologii využívající databázi IBM DB2 provozovanou na MS Windows Serveru. Klientsky podporované operační systémy MS Windows, Linux, OS X. Zadavatel pro potřeby plnění zakázky zajistí v dodavatelem požadovaném rozsahu pro dodavatele prostřednictvím autora stávajícího systému přístup ke zdrojovému kódu systému, avšak výhradně za účelem plnění zakázky. Součástí plnění bude i poskytnutí časově a prostorově neomezené licence k užití rozšíření systému zadavatelem, když jednorázový licenční poplatek bude zahrnut v ceně zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.01.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.01.2020