Veřená zakázka

Zhotovení přístřešku u přívozu v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
Správa a údržba, úklid ->  Ostatní
CPV kódy:
45112000-5 - Výkopové a zemní práce,
45261310-0 - Klempířské práce,
45262310-7 - Železobetonářské práce,
45421000-4 - Stavební zámečnictví
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky (Díla) je zhotovení přístřešku u přívozu v Roztokách u Prahy. Projekt „Přístřešek u přívozu v Roztokách“ bude realizován za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

Účelem je nahrazení stávajícího přístřešku, který je ve špatném stavu. Vzhledem k tomu, že přístřešek je situován na rovinaté louce v aktivní zóně záplavového územní, je tento řešen jako demontovatelný. Přístřešek má jednoduchou dispozici s možností oddělení části krytého prostoru odnímatelnou mobilní příčkou, kdy vznikne prostor pro malý bar. Prostor je mírně rozšířen a umožňuje tak skladování odnímatelných částí – mobilní příčky a barového pultu. Součástí objektu je mobilní WC s umývátkem, které je volně umístěno ve vyhrazeném prostoru. Plocha zastřešené části je 12 m2.
Objekt je založen na železobetonové desce. Základová deska je uložena na hutněném štěrkopískovém podkladu. Pochozí základová deska je odvodněna příčným vyspádováním směrem k řece. Dešťové vody ze střechy jsou svedeny chrličem za zadní cíp desky, kde je vytvořena vsakovací jáma vyplněná štěrkopískem. Vnitřní část betonové desky je v půdorysném obrysu vrchní ocelové části natřena barvou na beton v tmavě šedém odstínu. Na podkladní železobetonové desce jsou navrženy kotevní body z pozinkovaných závitových tyčí, na které je šroubově kotvena vrchní ocelová konstrukce. Kotvy jsou do betonu chyceny chemickou kotvou. Pro usnadnění manipulace (přemístění) v době povodně jsou na střeše objektu připraveny úchytné body. Vlastní objekt je tvořen svařovanou ocelovou konstrukcí. Ve vrchní části je konstrukce po obvodu lemována plechem tl. 3 mm, střechu pak tvoří plech tl. 5 mm ve spádu. Ten je doplněn o hydroizolační střešní fólii, která je vytažena i a na vnitřní části lemovacího plechu. Podhled je tvořen tahokovem (případně perforovaným plechem). Přístřešek je opláštěn střídavě plným plechem a tahokovem (případně perforovaným plechem). Jednotlivé segmenty opláštění jsou k nosné konstrukci přichyceny šroubovými spoji, například do zalisovaných závitů. Na plném poli na západní fasádě je vyobrazen znak města a nápis „Roztoky“. Grafika bude vytvořen lakováním světlejší barvou (RAL 7035), případně je možné použít polep transparentní folií s potiskem. Všechny ocelové části (mimo kotev v betonu) jsou žárově zinkovány a následně práškově lakovány v odstínu RAL 7016 – antracitově černá.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.07.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.07.2019