Veřená zakázka

Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje – Výjezdová základna Kostelec nad Černými lesy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je výstavba nové výjezdové základny ZZS Kostelec nad Černými lesy (dále také jen „Stavba“ nebo „Dílo“), která bude řešena jako kontejnerový modulární systém. Nový objekt výjezdové základny bude sloužit jako zázemí pro posádku sanitního vozidla, jenž bude splňovat veškeré technické a věcné požadavky dle platné legislativy včetně hygienických, požárních a provozních norem. Součástí Stavby bude garážové stání i venkovní úpravy, včetně zpevněných ploch, oplocení a napojení novými přípojkami na splaškovou kanalizaci, vodovod, elektrickou energii a telekomunikační síť.
Součástí veřejné zakázky je rovněž veškerá inženýrská činnost (např. získání vyjádření dotčených orgánů státní správy, stavební povolení, zajištění kolaudace Stavby - pokud je potřeba atd.), vypracování veškeré potřebné projektové dokumentace a zajištění veškerých dalších činností, které jsou blíže specifikovány v Příloze č. 2 Zadávací dokumentace, a to zejména v čl. 2, 3 a 4 Závazného návrhu Smlouvy o dílo. Součástí Díla jsou i práce blíže nespecifikované, které však jsou k řádnému provedení Díla nezbytné a o kterých dodavatel (zhotovitel) vzhledem ke své kvalifikaci a zkušenostem měl, nebo mohl vědět.
Prohlídka místa plnění veřejné zakázky se uskuteční po předchozí telefonické domluvě s kontaktní osobou zadavatele, tj. panem Bc. Romanem Chocholou, tel. 731 137 066.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.02.2020