Veřená zakázka

Zdravé tělo, zdravý duch – díky Workout!

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Správa a údržba, úklidOstatníStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servisMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
37410000-5 - Potřeby pro venkovní sporty,
37440000-4 - Vybavení pro fitness,
37450000-7 - Vybavení pro venkovní a halové sporty,
45112720-8 - Krajinné úpravy sportovních hřišť a rekreačních oblastí,
45236110-4 - Vyrovnávání povrchu pro sportoviště,
51121000-6 - Instalace a montáž fitness center
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž workoutového hřiště s fitness prvky, včetně souvisejících stavebních prací spočívajících v realizaci podkladové a dopadové plochy.
Vzhledem k tomu, že předložený projekt nevyžaduje projektovou dokumentaci, předkládáme následující technologický postup realizace akce:
• Na vybrané lokalitě par. č. 447/11 k. ú. Budišov nad Budišovkou, vedle stávajícího dětského hřiště, bude srovnán terén a na něm bude zhotovena podkladová betonová deska na ploše 90 m2. Na tuto betonovou desku bude namontována dopadová plocha z litého tartanu v tloušťce 50 mm a ploše 90 m2. Lokalita plánovaného workoutového hřiště se nachází na veřejném, volně přístupném travnatém prostranství.
• Na betonové podkladní desce budou instalovány a upevněny fitness prvky – workoutová sestava, veslovací trenažér, eliptický trenažér, posilovací stroj na hrudník – dvojitý a další vybavení, v rozsahu stanoveném v příloze č. 3 tohoto dokumentu – položkový rozpočet.
• Workoutové hřiště bude doplněno cedulí s provozním řádem. Workoutové hřiště bude volně přístupné a zcela zdarma pro širokou veřejnost.
• Kompletní dodávka a montáž, včetně souvisejících stavebních prací bude realizována v souladu s předpisy a normami platnými pro výstavbu a zařízení venkovních hřišť a sportovišť (např. ČSN EN 15312+A1, ČSN EN 957-7, ČSN EN ISO 20957-4 a další). Veškeré instalované zařízení musí být nové, nepoužité a schválené pro použití v ČR.

Tento projekt je financován z prostředků poskytovaných prostřednictvím Ministerstva pro místní rozvoj, v rámci programu PODPORA ROZVOJE REGIONŮ 2019+
dotační titul: 1/2019/117D8210, DT H - Podpora budování a obnovy míst aktivního a pasivního odpočinku
číslo projektu: 117D8210H4239

Poznámka:
Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu (dále jen „veřejná zakázka“) ve smyslu ust. § 12 odst. 3 ZZVZ. Tato veřejná zakázka není dle ust. § 18 odst. 5 ZVZ zadávána žádným z postupů ZZVZ.
Předchozí odstavec platí i v případě, že zadavatel při této veřejné zakázce malého rozsahu použije terminologii zákona, případně jeho část v přímé citaci, a to z důvodu určitosti a srozumitelnosti výzvy (např. požadavky na zpracování nabídky, prokázání kvalifikace apod.), tedy za účelem naplnění požadavků dle § 6 ZVZ (zásad rovného zacházení, transparentnosti a nediskriminace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    01.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.09.2020