Veřená zakázka

Zateplení fasády a výměna střešní krytiny Morávka

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem stavby jsou stavební úpravy budovy zdravotního střediska. Stavební práce se týkají kompletního zateplení fasády objektu a provedení dřevěného obkladu v úrovni 1.NP. Dojde k protažení střešní konstrukce a výměně střešní krytiny, včetně podokapních žlabů a střešních svodů.
Stávající stav budovy: Jedná se o budovu v majetku obce Morávka. V budově se nachází zdravotní středisko, mateřská škola a prostory využívané jako masážní a kosmetický salón. Objekt je pravidelného půdorysu, o rozměrech cca 11 m x 15 m. Objekt je třípodlažní a je částečně podsklepený. Jedná se o objekt se zděnými stěnami, se stěnovým nosným systémem, založení objektu je na betonových pásech. Stropní konstrukce jsou tvořeny dřevěnými trámovými stropy. Objekt leží v zastavěné oblasti a je zastřešený sedlovou střechou se dvěma vikýři.
Detailní popis prací a další specifika jsou uvedena v Příloze č. 1 - Projektová dokumentace a v Příloze č. 2 – Položkový rozpočet, vypracované projekční kanceláří CHCI-DŮM s.r.o., Poděbradova 1833/99, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, IČO: 038 86 964.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.04.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.05.2021