Veřená zakázka

Zástupce zadavatele – výběr autobusových dopravců pro účely uzavření smluv o veřejných službách s JMK v rámci IDS JMK – oblast Znojemsko a část oblasti Jihovýchod

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické služby
CPV kódy:
71311200-3 - Poradenství v oblasti dopravních systémů,
79100000-5 - Právní služby
Popis:

Jedná se o veřejnou zakázku na služby, jejímž předmětem je zpracování zadávacích podmínek ke dvěma nadlimitním veřejným zakázkám na výběr dopravců, kteří budou zajišťovat dopravní obslužnost veřejnou linkovou dopravou v závazku veřejné služby na vybraném území IDS JMK, zastoupení zadavatele při výkonu jeho práv a povinností veřejného zadavatele souvisejících se zadáním nadlimitních veřejných zakázek v zadávacích řízeních dle ustanovení § 151 ZVZ a dále poskytování právních a věcných konzultací souvisejících s těmito nadlimitními veřejnými zakázkami. Jedna veřejná zakázka se týká oblasti IDS JMK Znojemsko a druhá zakázka se týká části oblasti IDS JMK Jihovýchod.
Věcné konzultace se však nebudou týkat technické funkčnosti dopravního řešení a clearingového a platebního systému IDS JMK.
Předmět této veřejné zakázky je dále podrobně specifikován v obchodních podmínkách, které jsou součástí zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    03.06.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.06.2014