Veřená zakázka

Zástupce zadavatele – Pořízení nových železničních kolejových vozidel včetně full-servisu

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj Celá Česká republika
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyOstatníProjekty a studie
CPV kódy:
75100000-7 - Administrativní služby,
79100000-5 - Právní služby,
79110000-8 - Právní poradenství a zastupování
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je:
A. Zastoupení zadavatele ve smyslu ust. § 151 zákona o VZ v zadávacím řízení na nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen „Cílová veřejná zakázka“), jejímž předmětem bude uzavření rámcové smlouvy s jediným dodavatelem na pořízení nových železničních kolejových vozidel do vlastnictví zadavatele včetně full-servisu po dobu 30ti let. Cílová veřejná zakázka bude zadávána v řízení se soutěžním dialogem dle právní úpravy zadávání veřejných zakázek účinné v době zahájení předmětného zadávacího řízení a dle dotačních pravidel Operačního programu Doprava [Pořízení a modernizace železničních kolejových vozidel (ev. č. 127 65)].
B. Poskytování právních konzultací a zpracovávání odborných analýz či stanovisek souvisejících s Cílovou veřejnou zakázkou v průběhu přípravy a realizace zadávacího řízení v případě, že si je zadavatel vyžádá.
C. Právní zastupování zadavatele advokátem v případných správních řízeních před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže ve věci přezkumu zadávacího řízení na zadání Cílové veřejné zakázky.
D. Právní zastupování zadavatele advokátem v případných soudních řízeních před krajským soudem a Nejvyšším správním soudem ve věci přezkumu zadávacího řízení na zadání Cílové veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.04.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.05.2016