Veřená zakázka

Zaměření III., laserové skenování - mobilní

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71320000-7 - Technické projektování,
71353200-9 - Vyměřovací služby
Popis:

Předmětem zakázky je nákup služeb, resp. poradenských služeb souvisejících s hledáním efektivního systému pro vytvoření výkresové dokumentace stávajících objektů. Zakázka je realizována v rámci projektu reg.č. CZ.01.1.02/0.0/0.0/17_107/0012396 s názvem „Efektivní postupy tvorby výkresové dokumentace stávajících staveb – komplexní mapovací systém“. Výstupem zakázky budou metodické postupy provedeného zaměření dle požadavku zadavatele a samotné výstupy realizovaného zaměření vybraných objektů za strany účastníka.

Tato zakázka na služby je rozdělena do tří (3) částí. Jedná se o zakázku s dílčím plněním/zakázku na části, přičemž rozdělení na dílčí plnění/části je následující:

1. dílčí plnění/část: Ruční mobilní skener. Zaměření interiéru a exteriéru mobilním laserovým skenerem. Zaměřením vznikne mračno bodů, ze kterého se vyhodnocují klasické prvky stavebního zaměření. Kromě klasických prvků zaměření je požadováno zaměření a zakreslení specifických prvků stavebních objektů, uvedených v příloze č. 3 ZD.

2. dílčí plnění/část: Mobilní mapovací jednotka. Zaměření jedné vnější fasády v kombinaci s použitím totální stanice a mobilní mapovací jednotkou (Leica Pegasus Two), umístěnou na vozidle, kombinující měřické metody laserscanningu, fotogrammetrie a GNSS. Zaměřením vznikne mračno bodů, ze kterého se vyhodnocují klasické prvky stavebního zaměření. Kromě klasických prvků zaměření je požadováno zaměření a zakreslení specifických prvků stavebních objektů, uvedených v příloze č. 3 ZD.

3. dílčí plnění/část: Mobilní měřící vozík. Zaměření specifické části interiéru speciálním skenovacím vozíkem M3 nebo M6 - kombinace fotogrammetrie a laserového skenování. Zaměřením vznikne mračno bodů, ze kterého se vyhodnocují klasické prvky stavebního zaměření. Kromě klasických prvků zaměření je požadováno zaměření a zakreslení specifických prvků stavebních objektů, uvedených v příloze č. 3 ZD.

Účastníci tedy mohou podat nabídku na libovolný počet dílčích plnění. Pokud se účastník uchází o obě dílčí plnění, pak zadavatel požaduje, aby takový účastník podal pro každé dílčí plnění separátní nabídku.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    15.03.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.04.2019