Veřená zakázka

Zámek Vinoř – stavba nové zámecké zdi a demolice stávající betonové stěny oplocení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45216000-4 - Stavební úpravy objektů používaných pořádkovými nebo pohotovostními službami a vojenských budov
Popis:

2.1 Předmětem veřejné zakázky na stavební práce je nové uzavření areálu, který je v intencích historických podkladů a vrací se k původnímu řešení uzavření areálu zámku Vinoř.
Stavební úpravy stávajícího objektu zámku Vinoř spočívají ve zhotovení nové části zámecké zdi, osazení nových dřevěných vrat do původního otvoru v severovýchodní části zámecké zdi a vytvoření části nové zdi a vstupních vrátek mezi pozemky 233 a 228/10. Dále vytvoření nové zámecké zdi na severozápadní straně průčelí zámku a vytvoření otvoru pro osazení nových dřevěných vrat. Dále bude vytvořena replika kovaných vrat ve střední části oplocení průčelí zámku. Tato replika musí být před vlastní realizací schválena pracovníky NPÚ.
Následně bude odstraněna stávající betonová stěna (která uzavírá areál nyní). Toto opatření umožní vizuální otevření pohledu na zámek z přilehlého parku před zámkem, který bude následně revitalizován. Na části pozemku 228/8;235/1;228/6 a 228/2 bude oplocena stávající parkovací plocha. Plocha bude oplocena drátěným pletivem zelené barvy a ocelovou bránou rovněž vyplněnou drátěným pletivem s povrchovou úpravou PVC zelené barvy. Ve vnitřní části bude zřízena mlatová cesta pro přístup k stávajícím garážím. Budou provedeny výkopy pro instalaci kamerového systému a pro silnoproudé napájení elektrického ovládání vrat.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.06.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.07.2018