Veřená zakázka

Zajištění vzdělávacích aktivit v rámci projektu Optimalizace systému vzdělávání ve společnosti Inoutic / Deceuninck - SAP školení

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Vzdělávání a konference
Popis:

Předmětem zakázky je služba – zajištění školení v rámci projektu Optimalizace systému vzdělávání ve společnosti Inoutic/Deceuninck, konkrétně proškolení interních lektorů pro podporu efektivního využití podpůrných řídících nástrojů SAP CRM. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která je nedílnou součástí této výzvy.

Jedná se o podlimitní veřejnou zakázku na služby podle § 12 odst. 2 Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen „ZVZ“). Zakázka je zadána v režimu jednacího řízení bez uveřejnění dle § 23 odst. 1 písm. a) ZVZ a v souladu s ustanovením § 34 ZVZ.



Odůvodnění k použití jednacího řízení bez uveřejnění:

Zadavatel dne 2. 9. 2013 na svém profilu zadavatele https://www.vhodne-uverejneni.cz/profil/inoutic-deceuninck-spol-s-r-o a na stránkách poskytovatele dotace http://www.esfcr.cz/ (v sekci „Zadávací řízení“) zveřejnil výzvu k podání nabídek na zakázku s názvem „Zajištění vzdělávacích aktivit v rámci projektu Optimalizace systému vzdělávání ve společnosti Inoutic/Deceuninck“ zadanou formou zjednodušeného podlimitního řízení. Tato zakázka byla rozdělena na 4 části (A – D), kdy v každé části zadavatel výzvou obeslal minimálně 5 zájemců o zakázku.

V rámci části D nebyla však ve lhůtě pro podání nabídek podána žádná nabídka. V souvislosti s tím zadavatel rozhodl o zrušení veřejné zakázky dle ustanovení § 84 odst. 1 písm. a) ZVZ. Zrušení bylo uveřejněno ve Věstníku veřejných zakázek dne 11. 10. 2013, pod evidenčním číslem VZ 369549. Vzhledem k tomu, že ve zjednodušeném podlimitním řízení nebyly podány žádné nabídky, jsou dány důvody pro použití jednacího řízení bez uveřejnění ve smyslu § 23 odst. 1 písm. a) ZVZ.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.11.2013