Veřená zakázka

Zajištění výkonu role Specialisty na bezpečnostní monitoring

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Bezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
79710000-4 - Bezpečnostní služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění výkonu role Specialisty na bezpečnostní monitoring. Předmět veřejné zakázky bude realizován po dobu 60 měsíců na základě smlouvy uzavřené s účastníkem. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v příloze č. 1 ke smlouvě - technická specifikace.

Zadavatel (Krajský úřad Středočeského kraje) je správcem a provozovatelem Informačního systému krajského úřadu (dále ISKÚ), a to včetně Významných Informačních Systémů dle zákona č.181/2014 Sb. o kybernetické bezpečnosti a navazujících vyhlášek č.317/2014 Sb. a č.82/2018 Sb.) Cílem Zadavatele je zajistit kvalitní nezávislý návrh opatření kybernetické bezpečnosti, monitoring a rozvoj vybraných bezpečnostních technologií ISKÚ. Zadavatel požaduje zajištění výkonu role:

• Specialista na bezpečnostní monitoring
Hlavní náplní role Specialista na bezpečnostní monitoring je správa, konfigurace a doporučení na zlepšení vybraných bezpečnostních nástrojů, monitoring a řešení událostí, které jsou příslušnými nástroji detekované, včetně vyhodnocování celkového provozu a globálních doporučení k podpoře technických opatření kybernetické bezpečnosti Zadavatele. Do odpovědnosti role patří bezpečnostní nástroje Fortigate, Fortimail, Fortisandbox, Fortianalyzer, Aruba Clearpass, HPE IMC, LOGmanager, Flowmon.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.10.2021