Veřená zakázka

Zajištění ubytování a stravování týmů a oficiálních hostů ME 2022 v basketbale mužů

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníStravování a potraviny
CPV kódy:
55100000-1 - Hotelové služby,
55300000-3 - Provozování restaurací a podávání jídel
Popis:

Část 1 – Ubytovací a stravovací služby pro týmy
Předmětem plnění části 1 veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v zajištění ubytování a stravování celkem 6 týmů účastnících se základní skupiny Mistrovství Evropy v basketbalu mužů, které se bude konat v průběhu srpna a září 2022 v Praze v O2 Aréně a hale Královka (dále jen „ME 2022“).
Při zajištění ME 2022 je zadavatel povinen dodržet podmínky Mezinárodní basketbalové federace (dále jen „FIBA“), které byly zadavateli stanoveny jako součást přidělení pořadatelství ME 2022. Tyto podmínky FIBA jsou promítnuty do podmínek stanovených zadavatelem v této zadávací dokumentaci a vychází z nich v rámci specifikace předmětu plnění, která tvoří přílohu č. 6 dokumentace zadávacího řízení.
Předmět plnění části 1 veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3a dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 6 dokumentace zadávacího řízení).

Část 2 – Ubytovací a stravovací služby pro management FIBA
Předmětem plnění části 2 veřejné zakázky je poskytnutí služeb spočívajících v zajištění ubytování a stravování členů managementu FIBA, účastnících se ME 2022.
Při zajištění ME 2022 je zadavatel povinen dodržet podmínky FIBA, které byly zadavateli stanoveny jako součást přidělení pořadatelství ME 2022. Tyto podmínky FIBA jsou promítnuty do podmínek stanovených zadavatelem v této zadávací dokumentaci a vychází z nich v rámci specifikace předmětu plnění, která tvoří přílohu č. 6 dokumentace zadávacího řízení.
Předmět plnění části 3 veřejné zakázky je blíže specifikován v obchodních a platebních podmínkách (Příloha č. 3b dokumentace zadávacího řízení) a ve specifikaci předmětu plnění (Příloha č. 6 dokumentace zadávacího řízení).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.09.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.10.2020