Veřená zakázka
Zajištění stravovacích služeb v potřebné kvalitě a množství pro Nemocnici Na Františku
Předmětem veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb na období 4 let pro pacienty a zaměstnance Nemocnice Na Františku, a to v potřebné kvalitě a množství v souladu s platnou legislativou a jakostními normami. Zadavatel předpokládá spotřebu 944 tis. ks jídel za 4 roky, a to ve stávajícím členění (snídaně, přesnídávka, oběd, svačina, večeře, druhá večeře. Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravovacích služeb pro dietní stravu a běžné stravování ve stravovacím provozu zadavatele v následujícím rozsahu: - příprava celodenní stravy pro pacienty, její dovoz do sídla zadavatele, dohřívání v sídle zadavatele a expedice na jednotlivá oddělení dle požadavků zadavatele (včetně diet), - příprava stravy pro zaměstnance a další osoby, její dovoz do sídla zadavatele, dohřívání v sídle zadavatele, její výdej v závodní jídelně, event. distribuce stravy na určená odd., - komplexní zajištění zásobování pro provoz stravovacího zařízení, - zajištění prací spojených s provozem, úklidem a běžnou údržbou stravovacího provozu a zařízení, - využívání informačního systému zadavatele pro dietní systém, objednávkového systému pro zaměstnance, případně jiné činnosti zadavatele s tím spojené - investice do vybavení pro zajištění stravovacích služeb v průběhu trvání smlouvy v předpokládaném objemu 2,3 mil. Kč. (včetně zajištění vlastního tabletového systému pro potřebu rozvozu stravy a jejího uchování v předepsaném tepelném režimu na základě pokynu zadavatele)
-
calendar_todayDatum zahájení zakázky:13.09.2015
-
calendar_todayLhůta pro podání nabídek do:20.07.2016