Veřená zakázka

Zajištění revizí elektrických zařízení a hromosvodů v objektech SSHMP

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
71631300-3 - Odborné inspekce budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu na služby (dále jen „veřejná zakázka“)
je provádění pravidelných revizí elektrické instalace, elektrických spotřebičů a hromosvodů v objektech SSHMP v následujícím rozsahu:
- Provádění pravidelných revizí elektrické instalace v celém revidovaném objektu a vyhotovení revizní zprávy. Revize musí být provedeny v souladu s platnými normami. Revize budou prováděny v předepsaných intervalech.
- Provádění pravidelných revizí elektrických spotřebičů v celém revidovaném objektu a vyhotovení revizní zprávy. Revize musí být provedeny v souladu s platnými normami. Revize budou prováděny v předepsaných intervalech.
- Provádění pravidelných revizí hromosvodů celého revidovaného objektu a vyhotovení revizní zprávy. Revize musí být provedeny v souladu s platnými normami. Revize budou prováděny v předepsaných intervalech.
- Vedení elektronické databáze provedených revizí. Databáze musí být online přístupná pověřeným pracovníkům zadavatele a musí obsahovat seznam všech objektů, naskenované revizní protokoly, datum revizní prohlídky a datum příští revizní prohlídky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.08.2020