Veřená zakázka

Zajištění distribuce a prodeje předplatních jízdenek IDS JmK a jízdenek v rámci aplikace POSEIDON

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Ostatní
CPV kódy:
34980000-0 - Jízdenky
Popis:

Předmětem zakázky je poskytování GSM služeb. Veřejná zakázka se dělí na dvě části, a to:
Část A: Zajištění distribuce a prodeje předplatních jízdenek IDS JmK – smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Vybraný uchazeč bude distribuovat předplatní jízdenky IDS JMK, které se skládají z obalu na průkazku, průkazky, kupónu a hologramu.

Prodej předplatních jízdenek IDS JMK bude zajištěn minimálně třemi způsoby:
- ve vybraných železničních stanicích Českých drah, a.s.
- v prodejnách Dopravního podniku města Brna, a.s.
- na pobočkách České pošty, s.p. a prodejnách vybraných autobusových dopravců na základě smluv o komisionářském prodeji s distributorem.

Uchazeč je povinen mít k 1. 6. 2015 uzavřeny smlouvy. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 3 této výzvy včetně zadávací dokumentace.

Část B: Zajištění prodeje jízdenek v rámci aplikace POSEIDON – smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. Jedná se o zajištění prodeje jízdenek IDS JMK cestujícím prostřednictvím elektronické aplikace POSEIDON. Jízdenky budou prodávány ve virtuální podobě ve formě kontrolovatelného elektronického záznamu v mobilním zařízení cestujícího. O všech prodaných jízdenkách bude veden záznam v databázi KORDIS. Bližší specifikace je uvedena v příloze č. 3 této výzvy včetně zadávací dokumentace.

Distributor je povinen svým jménem zajistit prodej jízdenek IDS JMK cestujícím prostřednictvím elektronické aplikace POSEIDON. Jízdenky budou prodávány ve virtuální podobě ve formě kontrolovatelného elektronického záznamu v mobilním zařízení cestujícího. Distributor je povinen z vybraného jízdného odvést řádně daň.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.03.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.04.2015