Veřená zakázka

Zahraniční stáž pedagogických pracovníků Pardubického kraje - Dánsko

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konferenceOstatní
CPV kódy:
63515000-2 - Cestovní služby
Popis:

Předmětem plnění části II veřejné zakázky je kompletní organizace pětidenní zahraniční stáže pořádané zadavatelem v Dánsku pro středoškolské pedagogické pracovníky, tj. zejména zajištění dopravy z České republiky do místa ubytování v Dánsku a zpět (v případě autobusové či vlakové dopravy bude doprava zajištěna z Pardubic do Dánska a zpět, letecká doprava bude zajištěna z kteréhokoli místa v České republice do Dánska a zpět, přičemž doprava účastníků zahraniční stáže na místo odletu v České republice není součástí předmětu plnění veřejné zakázky), zajištění ubytovacích služeb, samotného průběhu zahraniční stáže, stravování, úhrada veškerých poplatků (s výjimkou vstupného v rámci fakultativních výletů) a pojištění, vystavení certifikátu pro účastníky zahraniční stáže, zajištění dopravy v rámci Dánska na fakultativní výlety.

Účelem zahraniční stáže je zajištění profesního rozvoje středoškolských pedagogických pracovníků a rozvoj jejich pedagogických kompetencí při práci s žáky vedoucí k eliminaci předčasného ukončení školní docházky.

V rámci předmětu plnění této části veřejné zakázky budou organizovány stáže na min. 3, max. 5 školách (základní, střední školy, vysoké školy). Během zahraniční stáže proběhne v pracovních dnech min. 5 hospitací na min. 3 školách. Minimálně jedna návštěva proběhne na střední škole. Každý pracovní den proběhne návštěva vždy alespoň jedné školy, přičemž některé školy mohou být navštíveny v průběhu stáže vícekrát (s ohledem na min. počet škol, které budou v průběhu stáže navštíveny).

Bližší vymezení předmětu plnění je obsaženo v příloze č. 1b zadávací dokumentace a dále v návrhu smlouvy o poskytování služeb (příloha č. 5b zadávací dokumentace).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    11.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.02.2022