Veřená zakázka

Zabezpečení sklepu Genové banky v Lednici

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem statického řešení je zabezpečení části sklepu v Lednici, který je ve vlastnictví Mendelovy univerzity. Sklep je rovnoběžný s ulicí Břeclavská a prochází kolmo pod ulicí Slovácká. Sklep je zděný klenbový z cihel plných pálených. Tloušťka kleneb je pravděpodobně 300 mm. Sklep se skládá z několika sekcí. Do sekce pod ul. Slovácká teče voda. Půdorysné rozměry zajišťované sekce sklepa jsou cca. 15 x 5 m. S ohledem na náročnost řešení v podobě vytvoření hydroizolační vrstvy nad sklepem pod vozovkou na ulici Slovácká (vozovka je používána), bylo rozhodnuto zajistit sklep staticky uvnitř relevantní sekce pod ul. Slovákova pomocí žb. skořepinových žeber. Žebra zvýší únosnost sklepního prostoru a prodlouží životnost sklepa.
Zabezpečení sekce sklepa bude spočívat ve vytvoření 6-ti žb. monolitických
skořepinových žeber. Tvar žeber kopíruje klenbu a v patě je vytvořen základový pas ZP1. Šířka každé skořepiny je 1 m a jsou rozmístěny v prostoru sklepa kolmo na délku v rozteči cca. 1,8 až 3,4 m.
Přesná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v dokumentaci pro provádění stavby, kterou vypracovala v 07/2020 společnost OK atelier s.r.o., Pod Zámkem 2881/5,690 02 Břeclav; IČO 607 44 456, a která je přílohou č. 1 této Výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    07.04.2021