Veřená zakázka

Zabezpečení krizového řízení a snížení provozních nákladů: Výměna vzduchotechnických jednotek operačních sálů včetně souvisejících stavebních prací

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42500000-1 - Chlazení a ventilace
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou úpravy stávajícího pavilonu v souvislosti s úpravou VZT zařízení a související stavební práce pro operační sály A, B, C a D včetně stropního upevnění stativů.
Součástí jsou stavební úpravy ve 2.NP a 3.NP (vytvoření nových prostupů stěnami a stropy, podchycení stávajících konstrukcí), demontáž části stávajících zařízení VZT, stavební příprava pro umístění jednotky VZT (podkladní bloky a rám), dále pak technologie nových rozvodů potrubí VZT a nová jednotka VZT na střeše objektu v úrovni 3.NP.
Blíže je předmět plnění popsán v projektové dokumentaci, která tvoří přílohu č. 3 této zadávací dokumentace a výkazu výměr, který tvoří přílohu č. 4 této zadávací dokumentace.
Předmětem veřejné zakázky je také záruční servis blíže specifikován popsán ve Smlouvě o dílo.
Součástí předmětu veřejné zakázky jsou veškeré dodávky, práce, činnosti a úkony nutné k řádnému a včasnému provedení díla tak, jak je popsáno v projektové dokumentace a výkazu výměr a dalších částech zadávacích podmínek této veřejné zakázky.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.10.2020