Veřená zakázka

Zabezpečení činnosti v oblasti bezpečnosti informací a ochrany osobních dat

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Poradenské, právní a tlumočnické službyBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
CPV kódy:
79417000-0 - Poradenství v oblasti bezpečnosti
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení činností v oblasti bezpečnosti informací a ochrany osobních dat pro společnost Brněnské komunikace a.s.
Dodavatel zajistí provádění činností souvisejících s aktualizací nastaveného a zavedeného systému bezpečnosti a ochrany osobních údajů zahrnujících:
1. Aktualizaci dokumentace pro ochranu osobních údajů v případě novelizace nebo změny zákona. Pravidelné a neprodlené poskytování informací ke všem aktuálním změnám legislativy v oblasti ochrany osobních údajů a ke změnám jejího výkladu.
2. Aktualizaci platných procesů v souladu s realizovanými legislativními, organizačními, personálními, administrativními nebo dislokačními změnami.
3. Konzultační podporu ad hoc formou „helpdesku“.
4. V případě zahájení nového účelu zpracování osobních údajů, podléhajícího oznamovací povinnosti, přípravu potřebných podkladů pro registraci tohoto účelu zpracování ve Veřejném registru zpracování osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
5. Jedenkrát měsíčně pravidelnou součinnost k potřebné aktualizaci nebo realizaci změnových řízení v oblastech:
– Počítačové bezpečnosti,
– Fyzické bezpečnosti,
– Personální bezpečnosti,
– Administrativní bezpečnosti.
6. Jedenkrát za dvanáct měsíců (dále jen „za období“) kompletní revizi veškerých zavedených procesů k ochraně osobních údajů (revize Dokumentace pro ochranu osobních údajů).
7. Jedenkrát za období kompletní revizi veškerých zavedených procesů k systému řízení bezpečnosti informací (revize Dokumentace ISMS).
8. Jedenkrát za období proškolení zaměstnanců společnosti zpracovávajících osobní údaje v rámci organizace s důrazem na realizované změny v legislativě a zavedených procesech.
9. Jedenkrát za období ověření nastavení bezpečnostních požadavků a pravidel stanovených Bezpečnostní politikou provozovaného informačního systému.
10. Jedenkrát za období provedení interního auditu ISMS v termínu před dohledovým nebo recertifikačním auditem certifikačního orgánu.
11. Podpora a zastupování Objednatele při dozorových a recertifikačních auditech certifikačního orgánu.
12. Podpora při zavádění nových legislativních norem v oblasti ochrany osobních údajů a jejich zapracování do interních předpisů.
13. Zpracování posudků a odborných studií v souvislosti s projekty například v oblasti dopravní telematiky, z hlediska bezpečnosti informací a ochrany osobních údajů. Tato činnost bude na dílčí objednávku zadavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum uzavření smlouvy, Datum zrušení VZ:
    08.11.2016