Veřená zakázka

Zabezpečení areálu BFÚ

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
31625300-6 - Systémy pro ochranu proti krádeži,
35120000-1 - Dohlížecí a zabezpečovací systémy a zařízení,
35125300-2 - Bezpečnostní kamery,
45000000-7 - Stavební práce,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace zakázky podle PROJEKTU.Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky zahrnující stavební práce. Projekt řeší úpravu vstupů do vybraných objektů v areálu zadavatele – do všech objektů s přístupem běžných zaměstnanců. Bude upraven prostor vstupního vestibulu tak, aby vyhovoval požadavkům na kontrolu pohybu osob v objektu. Úprava zahrnuje v hlavním vstupu vybudování nového předsazeného vyrovnávacího schodiště a prosklené stěny s automatickými dveřmi uvnitř prostoru vestibulu. Budou doplněny čtečky čipů u všech vstupních dveří do budov v areálu, kamery a komunikační systém s propojením na centrální vrátnici v hlavním objektu. Některé dveře budou s ohledem na špatný stávající technický stav kompletně vyměněny za nové hliníkové výplně. Dále zde bude doplněna dvojice automatických závor při vjezdu na parkoviště před hlavní budovou – opět napojeno na komunikační systém, kamery a čtečky čipů. Součástí dodávky závor bude úprava zpevněné plochy tak, že zde bude vytvořen jeden společný ostrůvek vyvýšený oproti stávající dlážděné ploše, ostrůvek bude lemován silničním obrubníkem. Bude nutné předláždění vyznačující parkovací stání v místě nově navržené vjezdové závory.Stávající posuvná brána na vjezdu do zadní části areálu bude vyměněna a upravena pro zajištění kontroly přístupu, stejně tak sousední branka bude nahrazena novým karuselovým turniketem. S ohledem na bezpečnostní úpravy u jednotlivých vstupních dveří je nutné provést také výměnu stávajících kování. Některé dveře zůstanou stávající, jen budou vyměněny stávající obyčejné vložkové zámky za elektromechanické samozamykací zámky s propojením na systém nových čteček čipů a některé dveře budou vyměněny za nové. Dveře budou dle potřeby doplněny i samozavírači s kluznou lištou, aby nezůstávaly omylem otevřené.
Nové rozvody slaboproudu k jednotlivým dveřím budou napojeny ze stávajících rozvodů, rozvody budou vedeny v lištách po povrchu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    05.06.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.06.2017