Veřená zakázka

Za vůní ovocných stromů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidZemědělství, lesnictví a krajinářství
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77211500-7 - Péče o lesní porost,
77211600-8 - Vysazování stromů
Popis:

Předmětem veřejné zakázky na služby je realizace výsadeb zeleně na území katastru Lipina a Valašské Klobouky, především autochotních ovocných stromů a neovocných stromů, keřů a také tříleté následné péče realizované výsadby zeleně lokalit:
 Lokalita A: K Lipině: objekt 1
Bude vysazeno jednořadé liniové stromořadí v celkové délce 741 m. Vysázeno bude 52 ks lip (sdrčité) a 49 ks třešní (prostokořenné vysokokmeny). Realizací dojde k pořízení dřevin, vytyčení linie výsadby a zajištění odborného vytyčení ochranného pásma, vyznačení míst výsadby a kontrola objednatelem, sečení travního porostu na výšku do 0,1 m, vykopání a zalití jamky, instalace kůlů, vlastní výsadba, tvorba závlahové mísy (min. kapacita 10 l), zálivka, nátěr proti okusu a vyvázání ke kůlům, řez stromů, instalace ochrany proti okusu.

 Lokalita B: Rozsoší: objekt 7:
Budou vysazeny ovocné stromy, doplněné několika autochtonními stromy a keři s jedlými plody. Dále bude vytvořen kamenný zához (4 x 1 m), výška 1,1 m, podporující populace plazů a ptáků. Bude vysázeno 207 ks dřevin: slivoně, jabloně, třešně, hrušně, višně, mišpule velkoplodé, hrušně polnička, duby zimní, jeřáby břek, lísky obecné, trnky obecné, hlohy obecné, bezy černé. Realizací dojde k pořízení dřevin, vytyčení řešeného území a zajištění odborného vytyčení ochranného pásma,
sečení travního porostu na výšku do 0,1 m, zbudování oplocenky, vyznačení míst výsadby a kontrola objednatelem, vykopání a zalití jamky, instalace kůlů, vlastní výsadba, tvorba závlahové mísy (min. kapacita 10 l) a mulčování, zálivka, nátěr proti okusu a vyvázání ke kůlu, řez, zbudované suché zídky.

 Lokalita C: Rozsoší: objekt 8:
Bude realizována dvouřadá výsadba ovocných stromů a jednořadé stromořadí ovocných stromů s příměsí autochtonních dřevin.
Celkem bude vysázeno 91 ks dřevin v délce linií výsadby 719 m: slivoně, jabloně, třešně, hrušně, višně, mišpule velkoplodé, ořešáky, jeřáby moravské sladkoplodé, duby zimní, javory babyky. Realizací dojde k pořízení dřevin, vytyčení linií výsadby, vyznačení míst výsadby a kontrola objednatelem, sečení travního porostu na výšku do 0,1 m, vykopání a zalití jamky, instalace kůlů, vlastní výsadba, tvorba závlahové mísy (min. kapacita 10 l), zálivka, nátěr proti okusu a vyvázání ke kůlům, řez, instalace ochrany proti okusu.

 Následná tříletá péče o založené výsadby:
Následná péče v délce 3 let od založení a spočívá v pravidelné zálivce (běžně 6 x ročně, případně vícekrát dle potřeby).
Dále bude jednou ročně proveden: výchovný řez ovocných stromů, kontrola, doplnění nebo odstranění kotvících a ochranných prvků, obnova nátěru proti okusu.
Dvakrát ročně bude provedeno: kypření výsadbové mísy, vyžínání prostu (nesmí dojít k poškození sazenic), odplevelování, seč travního prostu u plošných výsadeb. Dále dle potřeby bude prováděna ochrana proti chorobám. Veškerý organický materiál bude odvezen na místo předem určené objednatelem. V případě úhynu sazenic budou tyto nahrazeny stejným taxonem předepsané velikosti.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.08.2020