Veřená zakázka

Vzděláváním k rozvoji Vysočiny II

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Vzdělávání a konference
CPV kódy:
80000000-4 - Vzdělávání a školení
Popis:

Jedná se o veřejnou zakázku na služby. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby poskytované za účelem dalšího vzdělávání zaměstnanců firem začleněných v hospodářské komoře s cílem zvýšit odbornou úroveň jejich znalostí, dovedností a kompetencí. Aktivitami projektu jsou otevřené i uzavřené kurzy zaměřené na celé portfolio podporované oblasti, to znamená kurzy IT, manažerských dovedností, jazykové vzdělávání, ekonomické a právní kurzy.

Zakázka je dle ust. § 35 zákona rozdělena na 5 částí, přičemž účastníci jsou oprávnění podat nabídku na každou část veřejné zakázky zvlášť, případně na jejich libovolné kombinace, nebo na všechny části veřejné zakázky najednou.

Informace uvedené v zadávací dokumentaci se týkají všech částí veřejné zakázky, pokud není v zadávací dokumentaci uvedeno jinak.

Každá z částí veřejné zakázky bude hodnotící komisí hodnocena odděleně.

V rámci celého projektu zadavatel předpokládá realizaci vzdělávacích kurzů o počtu maximálně 12 osob a min. 6 osob na jednom kurzu. Celkem se předpokládá zapojení 800 zaměstnanců členů Krajské hospodářské komory Vysočina. Jde o zaměstnance pracujících, jak v technických oborech, tak i v administrativních pozicích. Jako jednotka byla zvolena účast zaměstnance na dalším vzdělávání (vzdělávacím kurzu) v délce 60 minut.

Uváděné počty osob a obsah vzdělávacích kurzů jsou předpokládané. Z důvodu aktuální situace v době realizace kurzů může dojít k mírným odchylkám z důvodu nepřítomnosti zapojených zaměstnanců (nemocenská, dovolená, pracovní cesta apod.).

Rozsah požadovaných vzdělávacích kurzů:
Název aktivity / Počet dnů kurzu / počet hodin/kurz/den / Počet vyučovacích hodin celkem
Obecné IT / 385 / 8 / 3 080
Měkké a manažerské dovednosti / 156 / 8 /1 250
Jazykové vzdělávání / 5 416 / 2 /10 832
Specializované IT / 50 /8 / 400
Účetní, ekonomické a právní kurzy / 70 / 8 / 560

Vzdělávání bude realizováno formou kurzů a seminářů, které budou zajištěny dodavatelem vzdělávacích služeb a to jak formou firemních tak otevřených kurzů. Předmětem veřejné zakázky jsou také služby spočívající v organizačním zajištění vzdělávacích programů a zajištění vzdělávání vybraných cílových skupin veřejné zakázky.

Harmonogram (plán aktivit) jednotlivých kurzů bude dodavatelem navržen a přizpůsoben dle potřeb zadavatele v součinnosti se zadavatelem.

Kurzy musí být v souladu s Pravidly pro žadatele a příjemce v rámci OPZ pro projekty s jednotkovými náklady zaměřené na další profesní vzdělávání:
https://www.esfcr.cz/pravidla-pro-zadatele-a-prijemce-opz/-/dokument/3342815

Dodavatel zajistí realizaci všech školících aktivit, do kterých podává nabídku. Zajištěním školících aktivit se rozumí:
a. příprava a realizace kurzů za účasti kompetentního lektora,
b. odborné proškolení účastníků kurzů kompetentním lektorem,
c. součinnost dodavatele při zajištění vhodných školících prostor zadavatelem (prostory bude zajišťovat na vlastní náklady zadavatel),
d. poskytnutí studijních materiálů účastníkům kurzů s nutností dodržení pravidel pro publicitu v souladu s požadavky Operačního programu Zaměstnanost, zadavatel si vyhrazuje právo zveřejnit studijní materiály na svých webových stránkách pro další využití,
e. tisk a distribuci materiálů pro účastníky (sylaby školení, tištěné prezentace), sylaby a prezentace lze tisknout černobíle,
f. zajištění prezenční listiny z každého kurzu, která bude podepsána všemi účastníky a lektorem a alespoň tří fotografií z každého kurzu,
g. zajištění hodnotících dotazníků z kurzů, které budou sloužit pro evaluaci vzdělávání a zajistí zpětnou vazbu o kvalitě pořádaného kurzu,
h. zajištění osvědčení či certifikátu o absolvování z každého kurzu pro jednotlivé účastníky, a to vždy ve dvou vyhotoveních (v obou případech půjde o originál),
i. veškeré náklady spojené se zajištěním lektora (cestovné, ubytování, stravné apod.),
j. zajištění počítačů pro účastníky školení IT kurzů, zajištění dalšího technického vybavení potřebného pro kvalitní vzdělávání.
Klasifikace předmětu veřejné zakázky

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    21.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    24.08.2020