Veřená zakázka

Vzdělávací kurzy ve společnosti Středomoravská nemocniční a.s.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Vzdělávání a konference
CPV kódy:
79632000-3 - Vzdělávání zaměstnanců,
80000000-4 - Vzdělávání a školení,
80561000-4 - Zdravotní školení
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění kurzů s názvem „Vzdělávací kurzy ve společnosti Středomoravská nemocniční a.s.“. Kurzy budou realizovány v rámci projektu „Vzděláváním ke zvýšení kompetencí zaměstnanců Středomoravské nemocniční a.s.“, (registrační číslo CZ.1.04/1.1.02/94.00167). Projekt „Vzděláváním ke zvýšení kompetencí zaměstnanců Středomoravské nemocniční a.s.“ je spolufinancován EU z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Hlavním cílem projektu je zvýšit kvalifikaci zaměstnanců, dodat nové vědomosti, znalosti a dovednosti tak, aby se stali specialisty na danou zdravotní problematiku v uvedených regionech Olomouckého kraje. Pozornost je upřena zejména na zvýšení kvalifikace zaměstnanců pracujících v Iktovém centru a na oddělení intenzivní metabolické péče, kde byla identifikována největší potřeba vzdělávání. Otevření těchto oddělení je podmíněno zajištěním vyškoleného personálu, který si tak zvýší svoji vlastní adaptabilitu, rozvine kompetence potřebným směrem.
Cíle specifické:
- zvýšení kvalifikace zdravotníků (lékařů a NLZP) a zvýšení kvalifikace THP;
- vzdělávání v souladu s aktuálními trendy a potřebami ve zdravotnictví.

Zakázka je rozdělena na 5 oblastí: Oblast 1 – Oblast 5, kdy každá z oblastí je samostatnou částí veřejné zakázky ve smyslu ustanovení § 98 ZVZ. Každý uchazeč může podat nabídku na jednu nebo více oblastí zakázky, přičemž každá oblast zakázky bude posuzována a hodnocena samostatně.
Zadavatel vyhlašuje:
Nové zadávací řízení zadavatele Středomoravská nemocniční a.s. pro výběr vzdělávacích kurzů pro projekt č. CZ.1.04/1.1.02/94.00167 s názvem „Vzděláváním ke zvýšení kompetencí zaměstnanců Středomoravské nemocniční a.s.“ pro Oblast č. 1 a č. 2 zadávací dokumentace

Opakované zadávací řízení zadavatele Středomoravská nemocniční a.s. pro výběr vzdělávacích kurzů pro projekt č. CZ.1.04/1.1.02/94.00167 s názvem „Vzděláváním ke zvýšení kompetencí zaměstnanců Středomoravské nemocniční a.s.“ pro Oblast č. 3, 4 a 5 zadávací dokumentace, kdy předchozí VŘ2 vyhlášené dne 24.2.2014 bylo zrušeno Rozhodnutím zadavatele o zrušení výběrového řízení VŘ2 dne 17.3.2014.

Nové zadávací řízení – nově vyhlašované výběrové řízení
Oblast 1 Proprioceptivní neuromuskulární facilitace
Oblast 2 Praktické zvládání agresivního pacienta

Opakované zadávací řízení – již dříve vyhlašované výběrové řízení
Oblast 3 Klinická mikrobiologie infekcí u hospitalizovaných pacientů**, Sedace pro neanesteziology**.
Oblast 4 Ultrasonografie pro intenzívisty**.
Oblast 5 Paliativní péče
Označení **
** Je nutný souhlas České lékařské komory (dále jen ČLK) se zařazením do celoživotního
vzdělávání lékařů (akreditovaný není)
Specifikace kurzů, požadavků na jednotlivé kurzy: požadavek na kurz - souhlas s ČLK se zařazením do celoživotního vzdělávání lékařů a nepožadovaná akreditace u kurzů je uvedena v Příloze č.1 Specifikace předmětu zakázky této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    24.11.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.12.2014