Veřená zakázka

VZ44/2020 - Podpora SAP

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
48000000-8 - Balíky programů a informační systémy
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je zajištění pokračování podpory provozu a rozvoje aplikace SAP ECC.

Detailní popis předmětu plnění je uveden v příloze č. 5 – Technická specifikace zadávací dokumentace.


V rámci plnění může zadavatel mimo jiné požadovat i následující služby:
• služby spojené s přechodem na vyšší verzi aplikace (na vyšší verzi aplikace SAP 6.0 (např. formou EHP));
• rozšíření struktury aplikace o další funkční moduly nebo celky, které není možné zadavatelem předem definovat (EHP, legislativní změny);
• podpora integrační platformy pro SAP ERP


Doba plnění zakázky: Rámcová dohoda bude uzavřena na dobu 2 roky (24 měsíců) od její účinnosti.

Zadavatel na tomto místě uvádí, že dle čl. X odst. 3 závazného návrhu rámcové dohody (příloha č. 3 ZD) je zadavatel jako objednatel oprávněn kdykoliv po 9 měsících účinnosti rámcové dohody ji vypovědět bez udání důvodu s výpovědní dobou 3 měsíců.
Zadavatel inkorporoval toto ustanovení do textu závazného návrhu rámcové dohody, neboť v současné chvíli stále probíhá správní řízení před Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže v jeho veřejné zakázce č. j. VZ35/2019 s názvem „Podpora SAP“. Toto zadávací řízení mělo za cíl uzavřít rámcovou dohodu s vybraným dodavatelem na období 7 let, přičemž část plnění původní veřejné zakázky se předmětem plnění obsahově částečně kryla s předmětem plnění této veřejné zakázky.

Vzhledem ke skutečnosti, že správní řízení stále probíhá (a zadávací řízení na veřejnou zakázku č. j. VZ35/2019 tak nebylo doposud ukončeno, navzdory jeho předchozímu zrušení), považuje zadavatel za nutné a účelné z hlediska hospodárnosti a účelného vynaložení svých finančních prostředků mít zakotvenou v rámcové dohodě možnost výpovědi bez udání důvodů, a to zejména pro případ, pokud by z jakéhokoliv důvodu přistoupil v mezidobí k uzavření smlouvy na veřejnou zakázku č. j. VZ35/209. Zároveň však zadavatel nechtěl omezit hospodářskou soutěž, proto se rozhodl, že min. délka smluvního vztahu (resp. plnění) bude v délce 1 roku. Jedná se o minimální nezbytně nutnou dobu, která je současně potřebná pro zajištění plynulého přechodu (kontinuity) a řádného předání plnění mezi dodavateli.

Toto zadávací řízení je tak zahájeno v souladu s ustanovením § 51 odst. 4 ZZVZ, neboť obsah předmětu plnění je nutnou provozní potřebou zadavatele, bez které by mohla být narušena jeho činnost, a zároveň je zadávací řízení uzavíráno pouze v nezbytně nutném rozsahu, pro zajištění bezproblémové činnosti zadavatele, a na nezbytně nutnou dlouho dobu pro přípravu veřejné zakázky, která následně pokryje požadované služby dle zadavatelových aktuálních potřeb na delší časové období.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    02.12.2020