Veřená zakázka

VZ 50.20 Provádění revizí a kontrol v bytových domech a nebytových objektech v majetku SMO svěřených městskému obvodu Ostrava-Jih

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnostiAuto-moto, doprava
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Auto-moto, doprava ->  Náhradní díly a spotřební materiál
Auto-moto, doprava ->  Servisní služby Opravy, revize a servis
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
50000000-5 - Opravy a údržba
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním vybraným dodavatelem u jednotlivé dílčí části této veřejné zakázky na provádění revizí a kontrol - revizí hromosvodů, kontrol a oprav hasicích přístrojů a hydrantů, revizí elektroinstalací, revizí a kontrol plynoinstalace pro rok 2021 a 2022 v bytových domech a nebytových objektech v majetku SMO svěřených městskému obvodu Ostrava-Jih dle obecně platných závazných právních předpisů a příslušných technických norem a vystavení kontrolních osvědčení (revizních zpráv) s cílem jejich bezpečného provozu. Účastník bude odborně způsobilý k zajištění předmětu smlouvy.
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 4 dílčí (samostatné) části (viz příloha č. 3 této zadávací dokumentace). Dílčí části č. 1. a 2. jsou rozděleny na poddílčí části pro bytové domy a nebytové objekty. Účastník může podat nabídku pro všechny části této nabídky, nebo pouze pro jím vybrané části či poddílčí části samostatně.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.11.2020