Veřená zakázka

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY - PRŮZKUM TRHU - Jednorázové rukavice

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Spotřební materiál
Spotřební materiál ->  Hygiena a úklid
CPV kódy:
18424300-0 - Rukavice na jedno použití
Popis:

Vzhledem k aktuální situaci v provozu ZZS HMP v kontextu s vývojem pandemického šíření onemocnění COVID-19 si Vás dovolujeme požádat o předložení cenové nabídky na poskytnutí dodávek jednorázových rukavic pro zajištění přednemocniční neodkladné péče.

Zadavatel poptává hlavně nitrilové rukavice (příp. vinilové rukavice). Dodavatel uvede konkrétní nabízení množství a konkrétní vlastnosti (parametry) nabízených rukavic do Cenové nabídky. Zadavatel z důvodu ochrany pracovníků musí trvat na některých min. parametrech (označeny jako povinné – např. min. tloušťce materiálu).

Zadavatel bude při výběru dodavatele zohledňovat nejnižší cenu za 1 kus rukavice a zohlední i nejkratší termín dodání (dodání - nejpozději do 14 kal. dnů). Vzhledem k vývoji situace může zadavatel zaslané nabídky vyhodnocovat průběžně.

Plnění bude na základě vystavené objednávky, kde přílohou bude dodavatelem zaslaná cenová nabídka.
Žádáme dodavatele, aby zasílali své nabídky co nejdříve, kdykoli nejpozději do 3. 4. 2020 do 10:00 hodin. Cenovou nabídku – vyplněnou přílohu, kde je ceník a min. požadavky na specifikaci zboží zašlete na e-mail: zakazky@zzshmp.cz. Zadavatel nepožaduje žádné formální náležitosti k dodavatelem zaslané cenové nabídce - pouze kontaktní údaje a požadované informace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.04.2020