Veřená zakázka

Výzkumné pracoviště pro vývoj aplikací 3D tisku modelů v oblasti stomatologie

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
30216110-0 - Skenery pro počítačové využití,
30232100-5 - Tiskárny a kresliče
Popis:

Předmětem plnění zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku souboru zařízení v rozsahu a podle SMLOUVY a SPECIFIKACE. Jedná se o 3D tiskárnu, skener se SW pro modelování dentálních modelů v digitální podobě z dat jakéhokoliv intraorálního skeneru a měřicí zařízení pro kontrolu přesnosti stomatologických modelů a dalších tištěných stomatologických pomůcek.
Podrobný popis zařízení (Zboží), které zadavatel požaduje dodat je blíže specifikován ve SPECIFIKACI. Dodané zboží zadavatel požaduje nové (nerepasované, ne bazarové, ne předváděcí, apod.) v 1. jakosti bez vad.
Ve vztahu k zákonu č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek se nejedná o veřejnou zakázku zadávanou podle tohoto zákona, ale o výběrové řízení podle pravidel pro výběr dodavatelů (dále jen Pravidla).
Zakázka je spolufinancována z prostředků Evropské unie – Evropský fond pro regionální rozvoj – Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) pro projekt s názvem: Výzkumné pracoviště pro vývoj aplikací 3D tisku modelů v oblasti stomatologie, ev.č. projektu: CZ.01.1.02/0.0./0.0./16_092/0008999, číslo a název prioritní osy OP PIK: PO 01 Rozvoj výzkumu, vývoje a inovace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.04.2018