Veřená zakázka

Výstavba výrobní haly pro potravinářskou výrobu

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45220000-5 - Konstrukční a stavební práce,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45400000-1 - Práce při dokončování budov
Popis:

Základní vymezení předmětu zakázky:
Předmětem zakázky je dodávka stavebních a montážních prací (dle projektové dokumentace a výkazu výměr - viz. přílohy č.11 a č.10) pro projekt: Zvýšení produkce z klíčených luštěnin resp. dodávka základů, stavebních prací a montované haly pro zakázku VÝROBNÍ HALA PRO POTRAVINÁŘSKOU VÝROBU. Výrobní hala bude disponovat vyššími technickými a užitnými parametry, které nám umožní vyvíjet a vyrábět polotovary a finální produkty z naklíčených semen luštěnin tak, aby byly zachovány všechny zdravotní benefity klíčení a zároveň bylo dosaženo dlouhé doby použitelnosti výrobků. Podrobná specifikace je uvedena v technické dokumentaci projektu. Při plnění zakázky se musí vítěz řídit stavebním zákonem a dalšími obecně závaznými předpisy platnými na území České republiky.
Rozdělení zakázky na části: NE
Zakázka je pojata jako ucelená dodávka funkčního celku
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Preambule:
Tato zakázka je zadávána dle Příručky pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 – 2020, verze 5, Červenec 2019, platné a účinné pro zakázky v rámci 5. kola příjmu žádostí PRV (dále jen „Pravidla“).

Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. Dle § 2e zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě je vybraný dodavatel osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

V případě tohoto výběrového řízení jde o stavební a montážní práce v rámci nové výstavby v areálu společnosti SEMIX PLUSO spol. s r.o. se sídlem: Rybníčky 338, Otice, 747 81, Česká republika, na pozemcích s parcelními čísly a 787/2.

V rámci projektu: operace 4.2.1b v rámci 12. kola příjmu žádostí v programu Rozvoje venkova

Předmětem zakázky je:
• Dodávka montované výrobní haly pro potravinářskou výrobu – v souladu s projektovou a technickou dokumentací. Po dokončení výstavby zde budou instalovány nové výrobní linky a technologie. Ty budou společně s novou výrobní halou tvořit jeden funkční celek, jehož výsledkem bude plně provozuschopný, účinný a účelný výrobní provoz ve smyslu plnění cílů projektu tj. zvýšení produkce výrobků z klíčených luštěnin a zavedení nových inovativních výrobků z luštěnin do finální výroby.
• Výstavbu výrobní haly lze charakterizovat jako stavební výstavbu ve stávajícím výrobním areálu Semix Pluso na okraji obce Otice-Rybníčky (parcelní číslo 787/2).
• Výrobní hala s klíčírnou je navržena na obdélníkovém půdorysu jako jednopodlažní montovaný objekt s plochou střechou. Na jižním konci výrobní haly je na ohraničené části plochy navržena vestavba, která rozděluje vertikální prostor haly na přízemí a patro. Vestavba patra slouží jako, obslužné a sociální prostory výrobní haly.
• Do exteriéru jsou navržena sekční vrata osazená na severní straně objektu. Vjezdové vrata na severní straně objektu jsou osazena do zvýšeného přístavku s rampou, která je vybavena nůžkovou vyrovnávací plošinou pro nakládku a vykládku nákladních vozidel. Nová výrobní hala je napojena na stávající výrobní halu prostřednictvím dopravního a personálního koridoru.
• Výrobní hala je navržena dle potřeb výrobní technologie projektu s volnou dispozicí a s potřebnými rozvody medií k napojení vývojových a výrobních mechanismů.
• Výrobní hala bude mít montovanou lakovanou ocelovou nosnou konstrukci vynášející obvodový i střešní plášť. Střešní plášť je navržen skládaný s krytinou z PVC-P folie a tepelnou izolací uloženou na trapézové plechy, které budou uloženy na ocelové konstrukci skeletu. Obvodový plášť bude ze zateplených stěnových panelů se skrytým spojem.
• Opláštění výrobní haly (vnější) bude provedeno ve světlých odstínech zelené a žluté tak, aby vzhledově ladilo se stávajícími výrobními budovami společnosti. Vnitřní opláštění bude provedeno v bílé / bílošedé barvě.
• Výplně otvorů jsou navrženy s čirým zasklením a rámem v odstínu bílé barvy. Vjezdová vrata budou řešena taktéž v bílé barvě.
• Nová výrobní hala bude po dokončení výstavby sloužit pro výrobu z klíčených luštěnin ve společnosti Semix Pluso spol. s r.o.
• V podrobnostech odkazuje zadavatel na Zadávací projektovou a technickou dokumentaci projektu viz. příloha č.11
• Podrobnější projektová specifikace viz projektová dokumentace projektu (Příloha č.11) + soupis stavebních prací a slepý rozpočet stavebního díla (Příloha č.10)
• Klasifikace předmětu zakázky (CPV):
Kód předmětu zakázky dle číselníku Common Procurement Vocabulary (CPV) je: 45213250-0 Stavební práce na průmyslových budovách a 45223000-6 Stavební konstrukce (45223100-7 Instalace a montáž kovových konstrukcí a 45223800-4 Instalace a montáž montovaných staveb)

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.07.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.08.2021