Veřená zakázka

Výstavba sociálních bytů v obci Vrbice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je, v součinnosti se zadavatelem a dle dokumentace pro provedení stavby s názvem „Podporované bydlení – novostavby, k.ú. Vrbice u Velkých Pavlovic“ zpracované Stavební projekční kanceláří Ing. Libor Schwarz Hustopeče, IČO: 105 63 229, se sídlem Dlouhá 2, 693 01 Hustopeče, Zuzanou Cabalovou, projektantem TZB, IČO: 163 52 262, se sídlem Družstevní 12, 693 01 Hustopeče (TZB - plynoinstalace, plynovodní přípojka, kanalizační přípojka, vodovodní přípojka, vytápění, ZTI) a obchodní společností AQUA CENTRUM Břeclav s.r.o., se sídlem Kapusty 27, 690 06 Břeclav, IČO: 607 10 063 (přeložení vodovodního řádu), dle právních předpisů upravujících oblast realizace stavebních prací do podrobností nezbytných pro zpracování nabídky a výkazu výměr, provést novostavbu objektu podporovaného bydlení, dále přípojky inženýrských sítí a přeložky sítí, s přeložky vodovodního řadu a telekomunikačního kabelu.
Půdorysně je objekt podporovaného bydlení navržen na stávající parcele ve tvaru „U“. Uliční rozměr objektu činí 17,35 m, resp. 33,75 m, hloubka zástavby bude 18,944 m, výška stavby od +-0,000 m po hřeben bude přibližně 4,833 m. Jedná se o přízemní, nepodsklepený jednopodlažní objekt bez využití podkroví.
Objekt podporovaného bydlení bude určen pro osoby s aktivním životním přístupem, ocitnuvší se ve složité životní situaci, nejčastěji z důvodu stáří či osamocení. Navržené byly jsou malometrážní, 3x 1+kk, 3x 2+kk obestavěné do prostorové struktury vytvářející polosoukromý vnitřní prostor, zajišťující sociální kontakt bydlících. K bytům náleží i malý zastřešený altánek ve společném prostoru.
Hlavní přístup k objektu bude veden od komunikace na západní straně parcely. Při stávající komunikaci p.č. 2238/2 bude navazovat 6 ks parkovacích stání, přičemž 2 budou určena pro osoby se sníženou schopností pohybu.
Stavba je řešena z hlediska užívání osobami s omezenou schopností pohybu a orientace a je v souladu s vyhláškou č. 398/2009 Sb., ve znění pozdějších předpisů a umožňuje užívání osobám s omezenou schopností pohybu. Rovněž i venkovní plochy jsou řešeny s ohledem na shora uvedenou vyhláškou.
Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu s názvem „Výstavba sociálních bytů v obci Vrbice“, registrační č. projektu CZ.06.2.56/0.0/0.0/17_079/0009646 spolufinancovaného v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Zadavatel pro vyloučení případných pochybností uvádí, že předmětem plnění veřejné zakázky NENÍ realizace dřevěného přístřešku, chodníčků, parkovací plochy a přeložky vodovodního řadu a telekomunikačního kabelu, ačkoli tyto stavební práce jsou v rámci projektové dokumentace obsaženy.
Dodavatel bude poskytovat stavební práce zadavateli na základě smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity a kvality. Dodavatel bude při realizaci plnění veřejné zakázky respektovat platný právní řád České republiky.
Detailní vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je vymezeno v příloze č. 1 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.10.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    16.11.2020