Veřená zakázka

Výstavba samostatného parkovacího systému P+R, Pečky

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronikaBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečení
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Elektronika
CPV kódy:
35125300-2 - Bezpečnostní kamery,
45000000-7 - Stavební práce,
45223300-9 - Výstavba parkovišť,
45316100-6 - Instalace a montáž zařízení pro venkovní osvětlení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve vybudování parkoviště pro osobní auta v těsné blízkosti vlakového nádraží v Pečkách. Parkoviště navazuje na stávající parkovací plochy a je přístupné z místní komunikace před nádražím.
Kapacita parkoviště bude celkem 77 parkovacích míst, z toho 3 stání budou vyhrazená pro osoby ZTP. Parkovací stání mají rozměry 4,6 x 2,6m, šířka obslužných komunikací je 5,2 - 6 m.
Povrch parkoviště bude z betonové dlažby čtvercového formátu 200/200 mm. Na pojezdové komunikace se použije běžná dlažba přírodní barvy s rovnými hranami a na parkovací plochy vegetační (drenážní) dlažba přírodní. Jednotlivá stání budou oddělena střídavými řádkami ze stejné dlažby tmavé barvy. Podkladní vrstvy budou drcení z drceného kameniva, celková tloušťka je 470 mm. Vsakovací spáry vegetační dlažby se vyplní drobnou kamennou drtí 4/8. V ploše parkoviště se vynechají obdélníkové ostrůvky pro výsadbu stromů. K výsadbě se použije Platan javorolistý. Po obvodu parkoviště se osadí betonový obrubník š. 100 mm. Plochy určené k zatravnění se doplní humusovitou zeminou či substrátem a její osetí travním semenem, případně se zde osadí okrasné keře. Odvodnění je řešeno vsakováním – jednak do podloží s využitím vegetační dlažby a jednak vyspárováním do zelených ploch. Součástí stavby bude spojovací chodník k vlakovému nástupišti a dále umístění stojanů na kola.

Předmětem veřejné zakázky jsou následující stavební objekty:
SO 101 Parkoviště
SO 401 Veřejné osvětlení a kamerový systém
SO 402 Přeložka a ochrana kabelů SŽDC a ČD - Telematika
SO 403 Přeložka kabelů SEE

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.01.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.02.2019