Veřená zakázka

Výstavba parkoviště Veslařská

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45223000-6 - Výstavba stavebních konstrukcí,
45223300-9 - Výstavba parkovišť,
45300000-0 - Stavební montážní práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výstavba parkoviště v areálu objednatele ul. Veslařská 230, na základě stavebního povolení vydaného dle schválené projektové dokumentace (účastníkům bude zaslána na vyžádání nebo předána při prohlídce místa plnění). Stavba se skládá z několika částí, především z pozemních prací, bouracích prací, výstavby parkovací a manipulační plochy, opěrné zdi a dodávky vjezdové brány s čidlem, oplocení a bezpečnostního zábradlí. Součástí Stavby dále je řešení nakládání s dešťovými vodami, realizace venkovních rozvodů venkovního osvětlení (VO), nízkého napětí (NN), slaboproudu (SLA), terénní a vegetační úpravy a zbudování oplocení, vjezdové brány a bezpečnostního zábradlí. Podrobnosti a technické parametry Stavby jsou uvedeny v projektové dokumentaci. Součástí předmětu veřejné zakázky je dále provedení všech souvisejících stavebních a montážních prací a konstrukcí včetně dodávek potřebných materiálů, strojů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení provozuschopného díla (dále jen „Stavba“).
Záměrem zadavatele je zvýšit parkovací kapacitu VVÚ Brno na parcele 1537/3, k. ú. Pisárky. Parkoviště bude provedeno se 13 parkovacími stáními (4 stání podélné a 9 příčných stání) pod úhlem 2 %. Šířka vozovky bude 4,25 m a šířka stání 5 m. Vjezd i výjezd bude na parkoviště z/na místní komunikaci – ulici Veslařská. Pro výstavbu je nutná realizace opěrné zdi ve výšce 2,45 m se šířkou základu 0,35 m.

Stavba bude realizována ve dvou etapách.
I. etapa – pozemní a bourací práce, výstavba opěrné zdi.
II. etapa – výstavba parkovací a manipulační plochy, realizace venkovních rozvodů VO, NN, SLA, terénní a vegetační úpravy a zbudování oplocení, vjezdové brány a bezpečnostního zábradlí a dalších souvisejících stavebních a montážních prací.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.08.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.09.2020