Veřená zakázka

Výstavba optické sítě Vyšní Lhoty pro společnost C2NET s.r.o.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
ITStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
IT ->  Ostatní
CPV kódy:
32562000-0 - Optické kabely,
45112000-5 - Výkopové a zemní práce,
71315300-2 - Stavební geodézie
Popis:

Předmět zakázky
Název: „Výstavba optické sítě Vyšní Lhoty pro společnost C2NET s.r.o.“
Zakázka je složená z dodávky služeb s možností dílčího plnění.
S ohledem na povahu předmětu plnění je předmětná zakázka rozdělena na následující části (bloky):
Část 1) Geo a dokumentace
Část 2) Zemní práce
Část 3) Optická část
Dodavatel je oprávněn podat nabídku na všechny části výběrového řízení nebo pouze na některou část či některé části výběrového řízení.
_____________
Předmětem veřejné zakázky je výstavba optické sítě ve Vyšních Lhotách, a to včetně souvisejících činností, přesný popis jednotlivých částí je následující:

Část 1) Geo a dokumentace
Zhotovitel provede zaměření předpokládané trasy výkopu před samotnou realizací zemních prací a bude koordinovat výstavbu v celkovém předpokládaném rozsahu 250 hodin včetně pravidelného dohledu nad pokládkou mikrotrubiček, jejich správným uložením, zaměření skutečného stavu položených tras.
Po ukončení zemních práce a položení všech mikrotrubiček provede geodetického zaměření všech tras včetně zpracování geometrického plánu a vypracování dokumentace skutečného provedení. Ta bude zahrnovat také přesnou pozici všech kabelových komor a případných spojek a dále barvy samostatných mikrotrubiček.
Dokumentace skutečného provedení bude předána v elektronické podobě ve formátu DWG či DGN na USB disku a v tištěné podobě v počtu 2 paré. Geometrické plány budou vypracovány tak, aby umožnily podání žádosti o zápis služebnosti do katastru nemovitostí.

Část 2) Zemní práce
U této stavby bude v rámci páteřních rozvodů ve výkopu uložen svazek mikrotrubiček DuraMulti 7x 12/8 mm, dle výkresové dokumentace a technické zprávy. V rámci přístupových rozvodů k danému domu či pozemku ve výkopu uložena mikrotrubička DuraMulti 14/10 mm dle výkresové dokumentace a technické zprávy, libovolné barvy, která bude uvedena v dokumentaci skutečného provedení.
Tyto páteřní a přístupové rozvody budou ukončeny v kabelových komorách uvedené v dokumentací, a budou umístěny v zeleni případně asfaltové ploše. Kabelové komory budou dvouprostorové s integrovaným mezidnem. Dolní prostor pro uložení kabelových rezerv bude mít objem minimálně 25dm3, horní prostor s optickým boxem umožní umístění 4 optických kazet a bude zajištěn tzv. zvonem proti průniku vody.
Zhotovitel provede zkoušku průchodnosti (profouknutím tzv. projektilu) všech mikrotrubiček za účasti zástupce zadavatele. Zkoušku doloží protokolem o jejich provedení. Náklady na jejich provedení budou zahrnuty v položkovém rozpočtu výše uvedené stavby. Všechny konce mikrotrubiček budou osazeny patřičnými ochrannými koncovkami a kabelovými průchodkami specifikovanými výrobcem.
Součástí plnění je také inženýrská činnost spojená s realizací předmětu díla (jednání s úřady – zajištění stavby, vytýčení inženýrských sítí, poplatky za zábory veřejného prostranství, případný odvoz přebytečné zeminy a materiálu na skládku včetně poplatků apod.) Realizaci provede dodavatel na základě plné moci zadavatele. Nezbytné je dodržení všech podmínek uvedených ve vyjádřeních správců inženýrských sítí.
U předmětné stavby, kde je to ve vyjádřeních požadováno, vybraný zhotovitel zajistí před realizací vypracování projektu přechodné úpravy provozu na dotčené pozemní komunikaci. Projektové dokumentace přechodné úpravy dopravního značení vybraný zhotovitel projedná a odsouhlasí v pracovní skupině OŘD při Odboru dopravy Magistrátu města Frýdku-Místku. Zhotovitel rovněž požádá v zastoupení zadavatele u jednotlivých staveb o zvláštní užívání komunikace silniční správní úřady apod., dle § 25 odst. 6 písm. c a písm. d) zákona 13/1997 Sb.

Část 3) Optická část
Zhotovitel provede zafouknutí optických kabelů do připravených páteřních mikrotrubiček DuraMulti 7x 12/8 mm, jejich ukončení (nakonektorování v datovém rozvaděči) a provaření optických vláken v zemních komorách dle projektové dokumentace. Poté provede proměření všech optických vláken reflektometrem (OTDR) a doloží protokol s délkou všech optických vláken (měřeno od rozvaděče).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.03.2022