Veřená zakázka

Výstavba fotbalového hřiště UMT - TJ Přeštice

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Plzeňský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem plnění je výstavba fotbalového hřiště s umělým povrchem vč. osvětlení a oplocení areálu, vsakovacího štěrkoviště, zpevněných ploch a inženýrských sítí (dešťová kanalizace, elektrické vedení). Povrch hřiště je navržen s fotbalovou umělou trávou 3. generace vč. zásypu křemičitým pískem a gumovým granulátem (FIFA QUALITY). Areál hřiště bude oplocen v kombinaci poplastovaného pletiva a předvěšenou sítí až do výšky 6 m blízko hranic pozemku č. 2499 (dle PD). Z důvodu větších terénních rozdílů bude provedena opěrná stěna při severní a západní straně hřiště. Plochy hřišť budou odvodněny drenážním systémem, který bude zaústěn do vsakovacího štěrkoviště, které bude zakončené vsakovacími boxy s výustním hrdlem, přepad sveden do stávající dešťové kanalizace (ČEVAK a.s.). Dále bude vybudováno nové umělé osvětlení, a to v podobě šesti stožárů s LED lampami. Komunikační plochy budou ze zámkové betonové dlažby a železobetonových pojezdových panelů. Hřiště bude doplněno sportovním vybavením - fotbalové branky a hráčské střídačky.
Předmět veřejné zakázky přesně specifikují Smlouva o dílo (příloha č.1 Zadávací dokumentace) a projektová dokumentace pro provádění stavby zpracovaná společností Adestik s.r.o., Vrhaveč 99, 339 01 Klatovy, IČ 25247069 (příloha č.2 Zadávací dokumentace).
Projekt „Výstavba fotbalového hřiště UMT - TJ Přeštice“ je spolufinancován prostředky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.04.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.05.2020