Veřená zakázka

Výroba videí

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Telekomunikace
CPV kódy:
32000000-3 - Rozhlas, televize, komunikace, telekomunikace a související zařízení
Popis:

Výsledkem bude 25 kusů videí. Každé video je osobní výpovědí konkrétního člověka-neherce (protagonisty zajišťuje Charita Česká republika) v délce 10-20 minut. Natáčení proběhne v ateliéru (zajišťuje dodavatel) v 5-6 dnech (záleží na časových možnostech protagonistů), scénáře tvoří protagonisté společně se zástupci Charity ČR. Zadáním je tedy vizuálně a zvukově perfektní zpracování a následná postprodukce 25 videí. Videa budou zadavateli odeslána v takové kvalitě, aby je bylo možné nahrát na vimeo.com. Zhotovitel také odevzdá zvukovou stopu tak, aby ji Charita ČR mohla upravit do formy podcastu.

Předmětem poptávky je také vytvoření jednoduché úvodní znělky, která bude umístěna vždy na začátek (případně i na konec) videí.

Prvních 12 videí by mělo být vyhotoveno do 30. 9. 2022 a dalších 13 videí do 31. 3. 2023. Platba proběhne ve dvou splátkách, vždy po dodání schváleného balíčku videí.

Co je Živá knihovna:
Metoda Živá knihovna slouží ke snižování nerovností ve společnosti, prevenci diskriminace, rasismu, xenofobie, extremismu a boří předsudky a stereotypy. Zároveň slouží k posilování respektu, lidskosti, empatie a solidarity.

Příklad partnerského projektu ze Slovenska Online Živá knižnica: https://www.onlinezivakniznica.sk/

Příklad českého projektu primárně s historickou tematikou: https://www.pametnaroda.cz/cs

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    30.06.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.07.2022