Veřená zakázka

Vypracování projektové dokumentace ve stupni DPS – dokumentace pro povolení stavby – na střešní nástavbu budovy B Základní školy Nové Strašecí

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníProjekty a studie
CPV kódy:
71242000-6 - Příprava návrhů a projektů, odhad nákladů,
71244000-0 - Výpočet nákladů, sledování nákladů
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky malého rozsahu na služby je zpracování projektové dokumentace ve stupni DSP – dokumentace pro stavební povolení – na střešní nástavbu budovy B Základní školy Nové Strašecí v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění (dále jen „stavebního zákona“), a prováděcích vyhlášek ke stavebnímu zákonu.
- Výchozím podkladem pro zpracování požadované projektové dokumentace je „Generel základní školy a gymnázia, Nové Strašecí“, autoři Ing. Jan Vaněček a Ing. arch. Jakub Kozler, Ateliér VAS, srpen 2022, a to:
Varianta B – střešní nástavba v celé ploše budovy B.
- Zpracovatel projektové dokumentace před zahájením vlastních projekčních prací provede u řešeného objektu stavebně technický průzkum v potřebném rozsahu pro řádné splnění předmětu veřejné zakázky. Stavebně technický průzkum bude proveden včetně statického posouzení rozhodných konstrukcí, zaměření stávajícího stavu, a fotodokumentace stávajícího stavu, pro potřeby vypracování požadované projektové dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.05.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    05.06.2023