Veřená zakázka

Výměna záložního zdroje elektrické energie v REHOS Nejdek, p.p.č. 2463/1, k.ú. Nejdek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31682530-4 - Pohotovostní zdroje energie
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy spojené s výměnou náhradního zdroje elektrické energie pro napájení areálu.
Provedeno bude mimo jiné:
Odpojení a demontáž stávajícího motorgenerátoru ČKD se souvisejícími technologiemi. Demontáž palivového hospodářství, stávající elektroinstalace a rozvaděčů k motorgenerátoru ČKD, demontáž technologie vzduchotechniky a kouřovodu. Motorgenerátor ČKD bude včetně náplní a starého PHM ekologicky zlikvidován a o této likvidaci bude vystavena náležitá dokumentace pro investora.
Po dobu od demontáže starého Motorgenerátoru ČKD až po dobu dodání a zprovoznění nového agregátu v rámci plnění této veřejné zakázky, zapůjčí a nainstaluje dodavatel záložní zařízení stejného nebo podobného výkonu tak, aby v případě výpadku elektrické energie došlo k pokrytí potřeb napájení areálu.
Po demontáži stávající technologie bude objekt náhradních zdrojů zrekonstruován dle projektové dokumentace. Nově osazený náhradní zdroj bude o definovaném výkonu podle požadavků investora uvedených v projektové dokumentaci a plánovaného rozvoje. Motorgenerátor bude instalován včetně nových souvisejících technologií vzduchotechniky a spalinové cesty v provedení SILENT. Zdroj musí být na takové kvalitativní úrovni, aby byl schopen velmi spolehlivě pokrýt potřeby napájení vycházející z povahy zálohovaných objektů. Zadavatel požaduje výhradně nový motorgenerátor od renomovaného výrobce s vlastním servisním střediskem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    08.06.2020