Veřená zakázka

Výměna střešní krytiny - Stružnice č. p. 80

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45260000-7 - Střešní práce a jiné specializované stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je sejmutí střešní krytiny na bytovém domě č. p. 80 ve Stružnici., její odvoz, dodávka a montáž nové střešní krytiny profilovaného plechu s imitací tašky opatřeného barevnou povrchovou úpravou černé, tmavě šedé nebo tmavě hnědé barvy, včetně nových střešních latí a pojistné hydroizolační folie.

Účastník výběrového řízení si provede zaměření stávající střešní konstrukce na své náklady za poskytnutí součinnosti zadavatele. Střešní krytina bude doplněna systémem sněhových zábran.
Střešní plášť bude osazen háky na držení okapů a svodů a tyto budou namontovány a napojeny na stávající jímací soustavu.
Dále bude řešen nový hromosvod na bytovém objektu č. p. 80 ve Stružnici bude propojen ve stávajícím rozsahu na stávající uzemňovací soustavu.

Účastník je povinen výkaz výměr (položkový rozpočet) řádně a plně ocenit. Veškeré postupy a položky potřebných prací (vybraných stavebních úprav) uvedených ve výkazu výměr jsou nezbytné a závazné pro realizaci předmětu zakázky. V případě, že účastník některou z položek neocení, uvede k dané položce důvod jejího neocenění.

Je-li v technických specifikacích slepého položkového rozpočtu uveden odkaz na konkrétní výrobek, materiál, technologii, příp. na obchodní firmu výrobce, má se za to, že se jedná o vymezení minimálních požadovaných standardů výrobku, technologie, či materiálu. V tomto případě je účastník oprávněn v nabídce uvést i jiné, kvalitativně a technicky obdobné řešení, které splňuje minimálně požadované standardy a odpovídá uvedeným parametrům. V nabídce však musí na tuto skutečnost výslovně upozornit a potvrdit, že jím navrhované materiály nebo výrobky jsou kvalitativně stejné, nebo lepší.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.01.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    09.02.2022