Veřená zakázka

Výměna střešní krytiny na bytových domech č.p. 832, 833, 834 a 835

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je částečná výměna střešní krytiny na bytových domech v Rychnově nad Kněžnou. Stavební úpravy obsahují výměnu střešní krytiny z živičného šindele a asfaltových pásů, včetně podkladní hydroizolace, na krytinu z TPO folie (syntetická střešní hydroizolační folie – výrobce např. Mapeplan TM aj.). Oproti zpracované projektové dokumentaci došlo ke změně druhu krytiny (původně byla zamýšlena výměna za pozinkovaný plech), Z klempířských prvků požadujeme oproti původní dokumentaci přidání sněhových zábran a výměnu žlabů na celém objektu – viz. rozpočet. Dále bude provedena demontáž stávajícího hromosvodu a instalace nového dle platné technické normy.

Pokud jsou v technické specifikaci obsaženy požadavky nebo odkazy na jednotlivá obchodní jména, zvláštní označení podniku, zvláštní označení výrobků, výkonů anebo obchodních materiálů, která platí pro určitý podnik nebo organizační jednotku za příznačné, popř. patenty a užitné vzory, jsou uvedeny pouze pro upřesnění a přiblížení technických parametrů a zadavatel umožňuje použití i kvalitativně a technicky obdobného řešení.

Podrobný rozsah předmětu veřejné zakázky malého rozsahu z hlediska vymezení technicko - jakostních parametrů a podmínek plnění předmětu je specifikován v příloze č. 3 této zadávací dokumentace. Výkaz výměr (soubor prací) má přednost před textovou částí projektové dokumentace!

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.03.2024