Veřená zakázka

Výměna oken na objektu č.p. 15 v ul. Kostelní, Frýdlant a oprava a rekonstrukce vnitřního schodiště č.p. 447 ul. Zámecká, Frýdlant

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
44221000-5 - Okna, dveře a související položky,
44233000-2 - Schodiště,
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem je realizace veřejné zakázky „Výměna oken na objektu č.p. 15 v ul. Kostelní, Frýdlant a Oprava a rekonstrukce vnitřního schodiště č.p. 447 ul. Zámecká, Frýdlant“ (dále jen „veřejná zakázka“), která zahrnuje:
Výměna oken na objektu č.p. 15 v ulici Kostelní, Frýdlant – část 1
Předmětem části č. 1 je výměna (36ks) a repase (9ks) okenních otvorů vč. parapetních desek, které jsou ve špatném technickém stavu na objektu č.p. 15, v ulici Kostelní ve Frýdlantu. Objekt je nemovitou kulturní památkou a nachází se v památkové zóně Města Frýdlant. Dále bude provedeno vnější oplechování parapetů z hliníkového plechu tl. 0,8mm.
Okna a vnitřní parapety na určených místech budou vyrobeny z borového dřeva. Druh, konstrukce, vzhled oken a kování budou shodné s původními okny. Zasklení bude provedeno jednoduchým sklem čiré barvy. Konstrukce oken bude opatřena 2x ochranným nátěrem proti plísním, 1x základním a 2x vrchním nátěrem v odstínu bílá lomená nebo slonová kost. Kování na oknech – vnější zadlabané závěsy – 3 kusy na každém křídle, rozvory s protikusy + oliva se štítkem.

Oprava a rekonstrukce vnitřního schodiště Zámecká ul. 447, Frýdlant – část 2
Předmětem části č. 2 je oprava a rekonstrukce dřevěného schodiště v památkově chráněném objektu. Konstrukce schodiště z přízemí do 1. patra bude provedeno jako kompletní nové z dřevěné konstrukce. Schodiště z 1. patra na půdu bude ponecháno stávající a bude opraveno, doplněno a repasováno. Nové schodiště bude dřevěné z hoblovaných borových (či smrkových) fošen a prken osazené na novou dřevěnou konstrukci. Schodiště na půdu bude doplněno dřevěnými prvky ze smrkového řeziva. V rámci stavby nového dřevěného schodiště bude provedena nová zděná konstrukce pro usazení dřevěného schodiště vč. všech úprav stěn.

Veřejná zakázka je spolufinancována ze zdrojů Ministerstva kultury ČR.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.01.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.01.2015