Veřená zakázka

Výměna oken č.p. 60, ul. Komenského, Chrudim - I. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

• Stavba se nachází v Chrudimi; na adrese: Komenského 60, Chrudim. Objekt se nachází na pozemku p. č. st. 174 v katastrálním území Chrudim. Předmětem akce je řešení výměny části oken předmětného objektu. Objekt je plně využívaný jako bytový dům. Plánovaný stavební záměr bude probíhat vně objektu a za jeho provozu. Příjezd k objektu je možný z Resselova náměstí po zpevněné komunikaci ulicí Komenského a následně po zpevněné komunikaci pozemku p. č.2694/9.
Objekt je veden jako nemovitá kulturní památka a nachází se v památkově chráněném území města Chrudim. Objekt je využíván jako bytový dům. Stávající dřevěná zdvojená okna přestala z důvodů své dovršené životnosti plnit standardní stavebně technické a tepelně technické parametry. Stávající okna, která jsou předmětem výměny budou odborně vyřezána a demontována a následně odborně likvidována. V rámci vybourání oken dojde také k demontáži vnitřních a vnějších parapetů. Parapety budou nahrazeny novými.
Nová okna budou řešena jako dvojitá špaletová okna (kastlová okna).
Vzhledem ke stáří objektu, je každé okno originálem. Tedy dodávka oken je pouze dílčí částí veřejné zakázky. Z velké části se jedná o stavební práce, kdy každé ostění je řešeno originálním způsobem (jedná se o vytvoření, dozdívání stavebních otvorů). Velký důraz klademe na důkladné nastudování projektové dokumentace.
Prohlídka plnění veřejné zakázky se bude konat 29. 03. 2023 v 10.00 hod. se srazem před vstupem do č. p. 60 ul. Komenského, Chrudim. Případný kontakt je Ing. arch. Magdalena Strnadová tel.: 730 811 337.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    11.04.2023