Veřená zakázka

Výměna kompresorů

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:

IT ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42000000-6 - Průmyslové stroje,
51000000-9 - Instalační a montážní služby (mimo programového vybavení)
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka tří kompresorů na výrobu stlačeného vzduchu, které nebyly nikdy zavedeny v majetku, nebyly účetně odepisovány a jedná se o nová nepoužitá zařízení.
Kompresory, které budou sloužit pro provoz technologie a navazující operace, budou využívány v nepřetržitém provozu, kdy pro zajištění technologických potřeb výroby budou v provozu dva kompresory a jeden kompresor bude záložní. Kompresor, který bude vybaven frekvenčním měničem, bude provozován v nepřetržitém chodu, druhé dva kompresory budou provozovány s konstantním výkonem (start-stop), přičemž tyto dva kompresory se budou se pravidelně střídat.
Všechny tři kompresory budou vybaveny integrovaným výměníkem chladivo/voda pro využití odpadního tepla a integrovanou sušičkou vzduchu. Součástí dodávky budou rovněž prvky pro energeticky úsporný a bezpečný provoz kompresorů – řídící jednotka, filtr pro zachycení nečistot na vývodu stlačeného vzduchu z kompresorů s elektronickým odvaděčem kondenzátu a separátor olej/voda pro odloučení oleje z kondenzátu.
Dodávka kompresorů bude dále zahrnovat montáž, zprovoznění a propojení kompresorů rozvody stlačeného vzduchu a rozvody odvodu kondenzátu v kompresorovně a zaškolení obsluhy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.11.2017