Veřená zakázka

Výměna indikátorů topných nákladů a vodoměrů na studenou a teplou vodu s možností dálkového odečtu v domech města Bohumín.

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Energie
Energie ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
38421100-3 - Vodoměry,
65500000-8 - Provádění odečtů vodoměrů, elektroměrů apod.
Popis:

Předmětem nabídky je dodávka a montáž elektronických indikátorů topných nákladů a vodoměrů na studenou a teplou užitkovou vodu s dálkovým odečtem údajů bez nutnosti vstupu do bytu nebo nebytového prostoru, dále dodávka a montáž zařízení pro přenos dat s možností min. měsíčního odečtu.
Způsob přenosu bude radiový - z měřidel do uzlu (sběrnic), jež budou v odpovídajícím počtu instalovány v jednotlivých domech a které zajistí přenos dat do serveru firmy zhotovitele, který bude zajišťovat zpracování dat, vyúčtování spotřeby tepla mezi konečné spotřebitele dle platné vyhlášky.
Zhotovitel bude v dohodnutém termínu předávat odečty náměrů z vodoměrů SV a TUV zadavateli jako podklad pro vyúčtování spotřeby vody jednotlivým spotřebitelům.
Zhotovitel rovněž vytvoří a bude provozovat webový portál k nahlížení spotřeb tepla a vody, spotřeby budou na webovém portálu aktualizovány minimálně 1 x měsíčně.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.06.2023